Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:54, 25. 9. 2021.

| Sport

Naisa u Boru juri drugu pobedu u prvenstvu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ŽRK Naisa
Šansa da se nastavi sa pobedama; Ilustracija; foto: Arkus liga

Nakon polovičnog učinka prve dve utakmice u sezoni, rukometašice niške Naise u 3. kolu će protiv ekipe RTB Bora pokušati da zabeleže drugi trijumf. Utakmica se igra u nedelju, 26. septembra, od 19 sati.

Izabranice trenera Maksića prošle nedelje uspele su da odbrane domaći teren i savladaju ekipu Vojvodine, a u nedelju će protiv starog rivala imati šansu da nastave sa pobedama. Biće to duel dve vrlo mlade ekipe, a baš kao i Nišlijke i igračice iz Bora su u prva dva kola zabeležile po jednu pobedu i poraz.

Za razliku od prethodnih sezona kada se Naisa borila za najviši plasman, ove je situacija drugačija. Tim čine igračice ponikle u niškoj rukometnoj školi i prvenstveni cilj ove sezone je ostanak u Superligi. Navijače niškog tima mogu da raduju partije iz prva dva kola jer je malo nedostajalo da se i sa gostovanja u Novoj Pazovi vrate sa pozitivnim rezultatom.

Naisa je u prethodnom kolu bila oslabljena za nekoliko standardnih igračica, a pre svega za kapitena Oliveru Nikolić, čiji se povratak na teren očekuje u nedelju.

Utakmicu iz Bora direktno možete gledati na Jutjub kanalu Arkus lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: