Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:06, 20. 10. 2017.

| Sport

Naisa u “Čairu” protiv Jagodine za nastavak serije bez poraza

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa
Rukometašice Naise za sada imaju stopostotni učinak u prvenstvu; foto: Vanja Keser

Ekipe, koje imaju sličan način igre, sastaće se u hali “Čair” u petak, 20. oktobra, od 18:30, u jednom od derbija kola Super lige. Naisa i Jagodina ovim nastavljaju veliko rivalstvo na terenu, s obzirom na to da su samo tokom prošle sezone odigrale 6 zvaničnih utakmica, a niške rukometašice su trijumfovale 4 puta.

I pored toga, Jagodina je prethodnu sezonu završila za jedno mesto bolje plasirana od Nišlijki, a ove imaju učinak od 2 pobede, uz jedan poraz i jedan remi. I pored toga, trener Naise Svetislav Jovanović smatra da su njihovi rivali ove godine još jači, te da su i u porazu od Bekamenta pokazali "karakter".

Igraju brzo, agresivno u odbrani, forsiraju brzi centar, veoma slično nama. Uz podršku publike svakako očekujem pobedu, ali samo ako naš pristup bude odgovarajući. Niko ne sme ni da pomisli da nas čeka laka utakmica - ispričao je Jovanović.

Sa druge strane, Naisa je ove sezone pobedila 3 puta i, uz Medicinar, jedini su neporaženi tim Super lige. I pored toga, one su na 3. poziciji, jer imaju utakmicu manje, zbog odlaganja njihovog meča upravo sa šampionom države.

Jesmo te tri utakmice odigrali dobro, posebno u fazi odbrane, ali ono što me plaši jeste da poslednjih dana na treninzima ekipa nekako opuštenije pristupa obavezama i to nije dobro. Pokušao sam da ih trgnem, ne smemo ni da pomislimo da bacimo u vodu ono što je urađeno protiv Bekamenta, Kikinde i Juniora - rekao je Jovanović.

Što se tiče igračkog kadra, jedna od najvećih uzdanica niškog tima Tamara Žarković, povredila se tokom prošle utakmice. Iako se ne radi se o težoj povredi, kako kaže šef struke, pitanje je koliko će moći da igra danas, mada je njemu bitnije da bude zdrava i spremna za derbi sa Medicinarom, koji ih očekuje za 5 dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: