Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:16, 7. 11. 2020.

| Sport

Naisa ubedljiva protv Vojvodine za potvrdu prvog mesta

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
sara sukur, zrk naisa, foto rss
Nova pobeda Naise; foto: Rukometni savez Srbije

Najviše golova ove sezone na jednoj utakmici postigle su rukometašice Naise u pobedi nad Vojvodinom rezultatom 48:34 (23:15), u šestom kolu Superlige. Šestim trijumfom ekipa iz Niša se učvrstila na prvoj poziciji na tabeli.

Nastavljaju niške rukometašice sjajnu sezonu u domaćem šampionatu i šestim trijumfom u nizu potvrdile su lidersku poziciju. U ovoj pobedi Naisa je postigla najviše golova na nekom meču ove sezone, skoro 50, a osim prvih desetak minuta, pobednik nije dolazio u pitanje.

Bilo je izjednačeno do 11. minuta (7:7), a onda je domaća ekipa serijom 4:0 povela sa 11:7 u 14. minutu. Dobrom i sigurnom igrom čuvale su i polako povećavale prednost niške igračice, a novom serijom od 4:0 povele sa 23:14 u poslednjem minutu prvog poluvremena.

I u nastavku utakmice Nišlijke nisu se opuštale, pa su u serijama uvećavale prednost do kraja meča. Velika razlika dala je treneru Naise Ljubomiru Obradoviću mogućnost da pruži šansu svim igračicama.

Skoro sve igračice su se upisale u strelce, a najefikasnije su bile Sara Stankovski sa 8 golova, kao i Simona Stojanovska i Katarina Radović sa po 7 pogodaka.

Niška ekipa jedina ima maksimalan učinak i zato drži lidersku poziciju nakon šest kola, a u narednom igra u Zaječaru protiv istoimene ekipe.

NAISA - VOJVODINA 48:34 (23:15)

Niš, sala Osnovne škole "Mika Antić".

Bez gledalaca.

Sudije: Miloš i Đorđe Jevtić iz Lazarevca.

Sedmerci: Naisa 6 (4), Vojvodina 5 (5).

Isključenja: Naisa 12 minuta, Vojvodina 4 minuta.

NAISA: Teodora Petković 2, Đurović 3, Radović 7, Stojanovska 7 (4), M. Petković, Teodora Petković 1, Ivanović, Stankovski 8, Stamenković, Nikolić 6, Filipović 6, Sukur 2, Tasić 4, Mitić, Gakidova 2.

VOJVODINA: Guteša, Vulić, Žarković 5, Lovrić, Đukić 2, Knežev, Lazić 2, Ivošević, Berak 1, Veličković 7 (2), Lazić 7 (3), Radojčić, Zečević 10.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    06:34 // 8. 11. 2020.

    Svaka čast

  • Zvonko

    00:47 // 8. 11. 2020.

    Bravo!
    Naisa ce zabetonirati sve ove sezone!

  • Nislija

    00:44 // 8. 11. 2020.

    Mozda je prerano ali treba svima nama da bude jasno zasto je doveden Ljuba Obradović. Dovedite još neko pojačanje i napadnite titulu,svaka čast za rad od kako je Ljuba trener.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: