Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:14, 30. 11. 2018.

| Sport

Naisu veći problem bolesti i povrede od rivala iz Slovenije

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Vaterpolo Nais Živić
Meč počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan; foto: Vanja Keser

Po prvi put u Jadranskoj ligi našao se slovenački tim Koper i u svojoj premijernoj sezoni nema mnogo uspeha. Zato, pred meč na svom "Čairu" zakazan za subotu, 1. decembar, veća briga od rivala za niške vaterpoliste su brojne povrede i bolesti koje su ih zadesile poslednje dve nedelje.

Ipak, kadrovske probleme pred utakmicu 7. kola Jadranske A2 lige trener Naisa Jovan Serafimović ne vidi kao alibi za svoj tim. Domaćin je favorit, s obzirom na to da se sa 4 pobede i 2 poraza nalazi na četvrtoj poziciji, dok je Koper deseti, sa po jednom pobedom i remijem, uz 4 izgubljene utakmice.

Ja se ne bih osvrtao na tabelu, jer je u ovoj ligi posle ovih 6 kola dokazano da svako svakoga može da pobedi. To smo i mi doživeli prošle nedelje u Novom Sadu. Svaka utakmica je za nas izuzetno teška, pogotovu što smo desetkovani i bukvalno će doktori da nam određuju tim. Oni imaju Rusa, dva naša internacionalca Šormaza i Janoševića, Italijana, jednostavno nisu ekipa koja može da nam napravi problem - priča Serafimović.

Protiv Primorja i Budve Nišlije nisu bile favoriti, ali su mečeve dobile, dok se u poslednjem kolu protiv Vojvodine od njih očekivala pobeda, a nisu je ostvarili. Poraz u Novom Sadu, kao i povrede, poremetile su malo atmosferu u ekipi, rekao je centar Naisa Jakša Kosić, ali polako se situacija i na tom planu poboljšava.

Očekujem dobru utakmicu i da idemo na ta tri boda, iako nismo kompletni i ovi što će biti u sastavu biće roviti, uz dosta mladih igrača. Iako nismo kompletni trenirali smo dobro i očekujemo pobedu svi. Atmosfera u ekipi je malo pala, ali mislim da ćemo se dići za ovu utakmicu i da ćemo se povratiti na neki pravi put - rekao je internacionalac iz Crne Gore.

Termin utakmice na bazenu “Čair” je već ustaljen - 20 sati, a ulaz je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mare

    08:46 // 1. 12. 2018.

    Samo jako momci do nove pobede.
    Navijaci ce biti uz vas kao i uvek!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: