Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:13, 8. 10. 2010.

| Sport

Naisus dočekuje Dinamo, Naisa gostuje Cepelinu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Rukometaši Naisusa

NIŠ – U četvrtom kolu Superlige rukometaši Naisusa će ugostiti Dinamo iz Pančeva. Meč se igra u subotu od 19h u hali Osnovne škole „Mika Antić“.

Niški tim će posle poraza od Crvene Zvezde i Priboj i pobede nad ekipom Vranja, ugostiti ekipu Dinama koja ove sezone zabeležila sva tri poraza.

- Ove nedelje nismo radili kako je planirano jer nismo dobili prepodnevne termine u hali Čair. Ekipa će biti spremna za meč sa Dinamom, siguran sam u pobedu. Za sada je samo Danilo Matić pod znakom pitanja, dok ću na ostale moći da računam – rekao je Vladan Stošić, šef stručnog štaba Naisusa.

- Moramo da uđemo oprezno u meč, utakmica je jako bitna jer nam je pobeda jako potrebna. Moram da kažem da su igrači u teškoj situaciji, da nikada nije bilo gore. Samo me raduje što su naši prethodni mečevi u Nišu bili dobro posećeni, pa se nadam da će tako biti i protiv Dinama – rekao je Miloš Milosavljević, igrač Naisusa.

Prošle sezone Naisus je imao negativan skor sa Dinamom pošto je u Nišu bilo nerešeno, a u Pančevu je niški tim pretpreo poraz.

- Ući ćemo u meč ozbiljno, odlučno i hrabro. Moramo da od početka držimo meč u svojim rukama. Ne smemo da dozvolimo da gubimo od ekipa koje su nam direktni konkurenti za opstanak – rekao je Nemanja Todorović, igrač Naisusa.

Meč se igra u hali Osnovne škole „Mika Antić“ u subotu, 9. oktobra od 19h.


Naisa gostuje Cepelinu

Naisa gostuje ekipi Cepelina iz Beograda u drugom kolu Superlige za rukometašice. Taj meč je na programu u subotu od 20h.

U prvom kolu Naisa je u gostima savladala Maks sport rezultatom 28:20, dok je Cepelin poražen od Jagodine sa 36:20.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: