Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:17, 22. 9. 2011.

| Sport

Naisus dočekuje Dinamo u 2. kolu Superlige

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk naisus, press
Aleksandar Stanković, Marko Milosavljević i sportski direktor Slobodan Milosavljević

Nakon startnog poraza od PKB-a rukometaši Naisusa dočekaće ekipu DInama iz Pančeva u subotu, 24. septembra od 18:30h u sali OŠ "Mika Antić".

Niški rukometaši imaće priliku da prve bodove u novoj sezoni u Superligi osvoje na svom terenu. U goste im stiže ekipa Dinama sa kojom nema pozitivan skor od prošle godine, ali ni Naisus nije što je bio prošle sezone.

- Ne pravimo razliku između utakmica kod kuće i na strani jer nam je svaki bod bitan. Očekuje nas težak meč protiv Dinama, svesni smo da nam neće biti ni malo lako. Imaju sjajnog trenera Jokanovića, kao i Kovačevića na srednjem beku. Na čelu kluba je nekadašnji reprezentativac Žikica Milosavljević - rekao je Slobodan Milosavljević, sportski direktor Naisusa.

Ekipa Dinama je u prvom kolu na svom terenu savladala Požarevac sa 30:22, a prošle godine je slavila u Nišu protiv Naisusa. U Pančevu je bilo nerešeno, a niški tim ima želju da vrati za poraz na svom terenu od prošle godine.

- Biće to teška i neizvesna utakmica. Imali smo dosta muka s Dinamom prošle godine. Ali, naša ekipa nije ista kao prošle godine. Daćemo sve od sebe da čvrsto odigramo u odbrani i pametno u napadu. Verujem da ćemo ostvariti pobedu i pozivam navijače da nas podrže - rekao je Marko Milosavljević, golman Naisusa.

Kako je potvrdio Slobodan Milosavljević, završeni su pregovori sa Ljubom Pavlovićem i do dogovora nije došlo. Ipka, Naisus će biti pojačan u odnosu na meč sa PKB-om pošto je obezbeđen sertifikat za Aleksandra Stankovića.

- Nama jedino preostaje da pružimo maksimum i da uzmemo oba boda. To nam je glavni cilj. Ako se dobro borimo u odbrani, napad će moći staloženije i mirnije da obavi svoj deo posla. Sigurno je da ćemo odigrati požrtvovano ovu utakmicu - rekao je Aleksandar Stanković.

Kako su najavili u upravi kluba, ulaz na sve utakmice u sali OŠ "Mika Antić" biće besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: