Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:55, 19. 5. 2011.

| Sport

Naisus dočekuje Požarevac

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
foto: rkkolubara.com

NIŠ - Rukometaši Naisusa dočekuju Požarevac u 28. kolu Superlige u subotu, 21. maja od 19h u sali OŠ "Mika Antić".

Pobedom nad ekipom Požarevca Naisus bi se približio ostvarenju cilja i opstanku u Superligi, ali ni to mu ne bi zagarantovalo igranje u elitnom takmičenju i naredne sezone. Naravno, sve je u rukama rukometaša Naisusa, koji veruju u trijumf u subotu.

- Na nama je da dobijemo tu utakmicu jer bi to bio veliki korak ka ostvarenju cilja. Takođe, očekujemo i da glavni konkurenti u borbi za opstanak izgube bar po jednu utakmicu do kraja šampionata. Daćemo sve od sebe, da odigramo kao portiv Smedereva. Pokazali smo da znamo da igramo, naročito kada je najbitnije i da možemo da budemo borbeni. Publika je jako bitan faktor, zato i pozivam navijače da dođu i podrže nas - rekao je Marko Milosavljević, golman Naisusa.

U prvom delu sezone Požarevac je pobedio na svom terenu rezultatom 27:25, a došlo je vreme da se "vrati dug".

- Dobrdošla nam je ova puza u prvenstvu da se pripremimo za sam finiš sezone. Tehnički i fizički smo se pojačali i spremili za meč protiv Požarevca. Tamo smo ispustili pobedu, a sada moramo da dobijemo. Ovo je borba za goli opstanak, a prvi korak nam je u subotu. Nije gotovo dok se ne čuje poslednji zvižduk na kraju prvenstva i nema opuštanja - rekao je Miloš Stanić, trener Naisusa.

Rukometni klub Naisus je i dalje u finansijskim problemima, a kako kaže sportski direktor Nikola Dokman predstavnici Grada su uplatili izvesnu sumu, pa su igrači dobili po pola plate.

- U utorak sam razgovarao sa većnikom Miodragom Radovićem koji ima razumevanje za našu situaciju. nakon uplaćenih sredstava, skinuta je blokada računa, a deo uplaćen igračima. Trebalo bi da junski deo od Grada bude uskoro isplaćen, kao i sredstva od NIS-a - rekao je Nikola Dokman.

Ostali parovi 28. kola:

19.05. u 18h Crvenka - Metaloplastika
21.05. u 16h Radnički - PKB
21.05. u 18h Crvena zvezda - Kolubara
21.05. u 19h Vranje - Partizan
21.05. u 19h Priboj - Smederevo DU-Integral
21.05. u 19h Dinamo - Vojvodina Železničar
21.05. u 19h Jugović Unimet - Planinka Prolom voda
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: