Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 10. 11. 2011.

| Sport

Naisus dočekuje Rudar u hali Čair

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naissus, cucuz
Milan Ćućuz biće na oprezu u Čairu

Rukometni klub Naisus će prvi od niških klubova igrati u renoviranoj hali Čair. U subotu, 12. novembra od 18:30h Naisus dočekuje Rudar u 8. kolu Superlige.

Renoviranu halu Čair "otvorile" su rukometašice Srbije protiv Grčke, nakon toga "probali" su je i najbolji srpski rukometaši, a došao je red i na lokalni sport. Isti sport će imati čast da "otovri" halu u ime niških klubova pošto će rukometaši Naisusa ugostiti ekipu Rudara iz Kostolca u 8. kolu Superlige.

- Ulaz je besplatan, kao mali klupski poklon ljubiteljima rukometa u Nišu. Danas i sutra ćemo trenirati u hali u vreme odigravanja utakmice, a uslovi su odlični. Nakon meča sa Rudarom redovno ćemo trenirati u Čairu dva puta dnevno. Naisus je prvi niški klub koji će igrati u renoviranoj hali i zahvaljujemo se Gradu i gradonačleniku što se vraćamo gde nam je mesto - rekao je Slobodan Milosavljević, sportski direktor Naisusa.

Posle prvih bodova na gostovanju u Crvenki, niška ekipa je imala dve nedelje pauze i vreme za pripreme za nastavak prvog dela sezone. Naisus ima tri pobede i 4 poraza, a u Čairu je prava prilika da se debituje pobedom. 

- Očekuje nas teška utakmica, ekipa Rudara je dobra, igra brzo. Nadam se da će bodovi ostati u Nišu. Imali smo problema jer nismo trenirali kompletni do sinoć jer su Brnjas i Anđelić bili bolesni, Stanković je imao privatnih obaveza. U tim se vraća i Andrija Mađar nakon povrede - rekao je Predrag Marković, pomoćni trener Naisusa.

Rudar takođe ima 3 trijumfa, toliko i poraza uz jedan remi. Tim iz Kostolca je u gostima pobedio samo Crvenku. A na igračima Naisusa je da obezbede da se gosti zadrže samo na toj pobedi van Kostolca.

- Rudar je dobar, igra podjednako dobro i kod kuće i na strani. Pružiće jaku i kvalitetnu igru i u Nišu - rekao je Milan Ćućuz, golman Naisusa.

Utamica osmog kola je na programu u subotu, 12. novembra od 18:30h, a ulaz za sve je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • meraklija

    17:19 // 10. 11. 2011.

    Ima nas dosta koje interesuje RK Radnicki, pa ne bi bilo lose da nas izvestavate i o njemu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: