Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 28. 11. 2018.

| Sport

Naisus dostigao hiljadito odličje

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
KBS Naisus
"Uspeh bi bio i veći da ima veće podrške Grada"; foto: KBS Naisus

Žetvom medalja u Ligi grada Niša, Klub borilačkih sportova Naisus dostigao je i prestigao cifru od 1.000 odličja za nešto više od 8 godina postojanja. U niškom klubu su prezadovoljni ovim uspehom, ali skreću pažnju i na nedostatak finansijske podrške Grada.

Tekvondoisti niškog kluba sa 37 medalja prikupljenih u poslednjem kolu gradske lige stigli su do 1.024 odličja, uz još 20 pehara. Ipak, finansijski podstrek, kaže trener Nebojša Anđelković, umnogome bi pomogao sadašnjim i budućim šampionima.

Ovaj uspeh je daleko veći, imajući u vidu da veoma često naši takmičari moraju sami da finansiraju odlaske na takmičenja i da skoro uvek imaju nastup nakon neprospavane noći usled putovanja. Rezultat bi bio i veći da Grad Niš više pomaže onima koji zaista daju sve od sebe zarad afirmacije sporta i rezultata u istom - priča Anđelković.

Priliku da uveća broj medalja Naisus će imati na nekoliko međunarodnih turnira, na kojima će nastupiti do kraja godine. Takođe, u niškom klubu najavljuju i učešće na takmičenju u Rumuniji, odakle je stigao poziv za učešće, te se nadaju novim odličjima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: