Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:36, 26. 3. 2011.

| Sport

Naisus pobedio Crvenku

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Rukometaši Naisusa pobedili Crvenku rezultatom 33:31 (18:17) u 21. kolu Superlige. Ovo je četvrti meč u nizu bez poraza niškog tima.

Rukometaši Naisusa zabeležili su bitnu pobedu u ovoj polusezoni i to protiv direktnog rivala u borbi za opstanak. Niški tim je drugi put u sezoni slavio protiv Crvenke, a ova dva boda će ih i dalje držati iznad "zone ispadanja".

Igrači su prethodnih dana najavljivali da neće putovati u Crvenku ukoliko im se ne izmire bar neka dugovanja. Uplata nije bilo, ali su se igrači ipak dogovorili i otputovali na utakmiu, odigrali na visokom nivou i zabeležili vrlo važan trijumf.

- Čestitam igračima na izuzetnoj partiji. Ovo je bilo najbolje izdanje mojih igrača do sada. Žarko Petković je dao čak 15 golova. Svi su bili odlični, od golmana do poslednjeg igrača. Igrači su se borili, ispunili su obećanje. Problema će biti i dalje, ali smo uspeli da ostvarimo bitnu pobedu - rekao je Miloš Stanić, trener Naisusa.

Najefikasniji u niškom timu je bio Žarko Petković sa 15 golova (2 sedmerca), dok je golman Milan Kosanović imao 12 odbrana (1 sedmerac). Jožef Holpert je dao 8 golova za Crvenku.

U narednom kolu Naisus će dočekati Kolubaru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • chucknorissanishave

    16:41 // 27. 3. 2011.

    Grad ce uvek da radi sta mu se svidja. ocigledno je da mu se ova uprava naisusa ne svidja pa im je zavrnuo slavinu. setite se kako je u radnickom promenjena vlast koju grad nije zeleo. nema para od grada, dolaze drugi za koje ima! to je jasno ovima iz kluba, al im je bitnija fotelja nego dali igraci imaju za leba...to su bre indijanci!!!
    nek je bog napomoc igracima!

  • kruzni napadac

    11:25 // 27. 3. 2011.

    Svaka cast momcima na borbenosti i htenju da se iz Crvenke vrate neporazeni i pomognu da ne izumre muski rukomet u Nisu. Tacno je da u klub udje dosta para iz gradskog budzeta ali tacno je i to da igraci dobijaju samo mrvice tog kolaca a da veci deo ide na namirenje dugova koje su napravili Caslav Grubic i ostala bratija iz doba Zelje... ako grad stvarno zeli dobro niskom rukometu morace da preuzme vecu odgovornost i ispuni data obecanja i ispravi ono sto je zamesio fuzionisanjem dva kluba...

  • Podrzavam sport!!!

    03:28 // 27. 3. 2011.

    I odbojkasi Nisa su takodje prvoligasi i isto tako nemaju sponzora... A grad ni da ih pogleda, ni deo obecanog da da klubu, kao ni jednom sportskom kolektivu u gradu, sem fudbalu koji vec neko izvesno vreme tone u ambis, ali nema veze, samo vi ulazite u taj fudbal!!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: