Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 9. 9. 2011.

| Sport

Naisus pobedio Napredak u kontrolnom meču

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk naisus. foto rknaissus.com
foto: rknaissus.com

Rukometaši Naisusa pobedili su Napredak rezultatom 36:32 (18:16) u prvom kontrolnom meču pred početak nove sezone koja počinje 17. septembra.

Niški rukometaši su desetak dana pre početka takmičenja u Superligi odigrali prvi pripremni meč i zabeležili su pobedu. Tim vođen iskusnim trenerom Zoranom Tutom Živkovićem pokazao je da je, iako je kasno počeo sa pripremama, na putu da uradi dobar posao pred start sezone.

Narednu proveru Naisus će imati u usbotu, 10. septembra od 13:30h u sali OŠ "Mika Antić", kada će igrati protiv Zaječara.

Naisus gostuje PKB-u na startu Superlige

U prvom kolu Superlige niški rukometaši će 17. septembra gostovati PKB-u. Prvi meč u Nišu Naisus će odigrati u drugom kolu, kada će dočekati Dinamo. Sledi gostovanje Radničkom u Kragujevcu, pa "derbi juga" kada će niški rukometaši dočekati Vranje.

Naisus je prošle sezone zauzeo pretposlednje mest u Superligi i time ispao iz najelitnijeg takmičenja. Učešće u Superligi ove sezone obezbedio je pošto je Planinka iz Kuršumlije pre početka sezone odustala od takmičenja i tim je niški klub stekao pravo da igra Superligu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: