Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:04, 21. 12. 2019.

| Sport

Najavljeni radovi na sanaciji Sportskog centra SOFKA u Nišu

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Sledećeg vikenda očekuje ih Prvenstvo Srbije u kik-boksu; ilustracija: flickr/J Dimas
Bolji uslovi za niške borce; ilustracija: flickr/J Dimas

Tokom narednih meseci Sportski centar SOFK-a, koji koriste borci, trebalo bi da se kompletno podnovi, s obzirom na to da je završen tender, očekuje se da i ugovor sa izvođačima radova uskoro bude potpisan, a većnik zadužen za omladinu i sport Branislav Kačar kaže da se ovih dana očekuje i početak radova. Na tenderu je pobedila zajednička ponuda dve niške firme - Amgis inžinjering i Teming electrotechnology.

Na adresu Službe za javne nabavke stigle su tri ponude, a sve tri bile su niže od procenjene vrednosti radova. Ipak, zajednička ponuda bila je najniža, iznosila je nešto manje od 3.400.000 bez poreza na dodatnu vrednost, pa je i dobila posao.

Treba da se potpiše ugovor. Izabran je izvođač, onaj koji je ponudio najmanje. U narednih 10 dana će da krenu radovi. Naredne godine ćemo imati spremnu i SOFK-u - priča Kačar.

Sada su u ovom sportskom centru jako loši uslovi, kaže trener Bokserskog kluba Naissus Slobodan Kostić. Trenutno treniraju borci tri kluba: njegovog, Bokserskog kluba Radnički i Džudo kluba Niš.

Ja sam već trideset godina tamo, i boksovao za Radnički, sad otvorio svoj klub Naissus. Nisu neki uslovi, sve je prljavo, retko se pere i čisti, stare tatami strunjače, stari ring, stare sprave. Da nije Bokserski savez Srbije dao nove džakove ne bismo imali ni to. Jedino je dobro što ima grejanja i tople vode - rekao je Kostić.

Sudeći po onome što se tražilo od izvođača u javnoj nabavci, sportskom centru smeštenom u centar Niša trebalo bi da se urede podovi, plafon i zidovi, osvetljenje, vrata i prozori, ogledala, sprave i oprema za boks, toaleti, te okolina objekta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: