Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 7. 7. 2016.

| Sport

Najbolja igračica Superlige otišla iz Naise

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
oković2.jpg
Karijeru nastavlja na Bosforu; foto: Vanja Keser

Najbolji strelac i najkorisnija igračica prošle sezone u Superligi Srbije Anastazija Đoković novi je igrač turskog Trabzonspora, u koji dolazi iz niške Naise. Ona je sa novim klubom ozvaničila jednogodišnju saradnju.

Sa prosekom od 7 postignutih golova u plej-ofu i zvanjem MVP-a na skoro svakoj utakmici, Đokovićeva je skrenula pažnju na sebe široj rukometnoj javnosti i naredne takmičarske godine unovčiće sav trud.

Svojim partijama prvo je zaslužila poziv u reprezentaciju Srbije, a sada je postala deo kluba koji, kako ona kaže, ima najviše ambicije u Turskoj naredne sezone.

Cilj kluba je da osvoji duplu krunu naredne sezone. U svojim redovima imaju dve Hrvatice, jednu Bosanku i Slovenku i iskreno jedva čekam da se priključim novoj ekipi. Provela sam 3 dana tamo, upoznala se sa funkcionisanjem kluba i znamenitostima grada i nemam apsolutno nikakve zamerke za sada - u zadovoljnom tonu priča Đokovićeva.

Popularna Zija je u Naisi provela 5 sezona i iz niškog kluba nosi samo lepe uspomene.

Sve vreme su me svi maksimalno poštovali. Saigračice koje smatram drugaricama su mi mnogo pomogle tokom trudnoće, a i na terenu smo sjajno funkcionisale. O upravi i treneru isto ne mogu jednu lošu reč da kažem, a poslednje sezone smo osvojile vicešampionsku titulu, tako da je to šlag na torti mog boravka u Nišu - podvukla je ona.


Jovanović: Uskoro ćemo kompletirati tim

Šef stručnog štaba niškog sastava Svetislav Jovanović istakao je da pregovori sa mnogim igračicama u toku i da su svesni trenutno najdeficitarnije pozicije u timu.

Trebalo bi da ostanu skoro sve igračice iz prošle sezone, blizu smo dogovora oko nastavka saradnje sa svima. Trenutno je popuna pozicije levog beka prioritet, ali i tu pregovaramo sa potencijalnim pojačanjem, s tim što ne bih iznosio ime u javnost - rekao je on.

Pripreme Naise najverovatnije će početi 1. avgusta, a klub je, pored Đokovićeve, napustila kapiten Hristina Nedeljković koja će takođe igrati u Turskoj naredne sezone, kao pojačanje je dovedena Dea Aleksić, dok je Katarina Radović produžila ugovor na još godinu dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Profesiomalac

    18:00 // 7. 7. 2016.

    Za sve do sada ucinjeno za Naisu jedno veliko HVALA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: