Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 29. 9. 2020.

| Sport

Najmlađi tekvondoisti Naisusa najbolji u Srbiji

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
tekvondoisti Naisus
Najmlađi bili najborbeniji, pa postali najbolji; foto: KBS Naisus

Sa osam osvojenih medalja, od čega dve zlatne i po tri srebrne i bronzane, pioniri niškog Kluba borilačkih sportova Naisus osvojili su ekipno 3. mesto na Prvenstvu Srbije u formama. Najmlađi su pokazali najveću želju i borbenost, kaže trener Nebojša Anđelković, i ekipno u borbama bili prvi.

Stefanu Stojkoviću ovo je bila druga zaredom titula prvaka Srbije, priča trener niškog kluba Nebojša Anđelković, dok je Uroš Đurđević uspeo da se istim zvanjem okiti na svom prvom takmičenju. Za rivala je u finalu imao klupskog druga Teodora Mitića, koji je ovog puta osvojio srebro. Ove medalje donele su najmlađim borcima i ekipnu titulu.

Jana Đurđević osvojila je srebro, Isidora Petrović srebro i bronzu, Vera Jovanović i Tašana Petrović bronzu, dok je Vuk Spasojević takmičenje završio na 5. mestu.

Aktuelna evropska prvakinja Mia Buneta (TK Elit Inđija) je ipak bila neprelazna prepreka za Janu, koja se ovog puta okitila srebrom. Vera je ponovila rezultat sa prošlogodišnjeg Kupa Srbije, ali sada u starijoj konkurenciji. Isidora i Tašana su učestvovale i u formama, gde su se okitile srebrnom odnosno bronzanom medaljom. Tim uspehom su klubu donele pehar za 3. mesto u ekipnom plasmanu - rekao je Anđelković.

Takmičenje je održano u Sportskom centru "Šumice" i okupilo je oko 300 tekvondoista iz 42 kluba, a niški klub predstavljalo je osmoro takmičara. Prema rečima predsednika Naisusa Milana Anđelkovića, deo njihovih takmičara nije nastupio što zbog bojazni roditelja zbog epidemije, a što zbog kašnjenja isplate koju dobijaju od Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    20:17 // 29. 9. 2020.

    svaka čast dečice

  • Milan Jovanović

    17:07 // 29. 9. 2020.

    Sve čestitke Naissus-u. Takođe i klubu Asteriks koji je na istom prvenstvu osvojio 7 zlata i 2 bronze, osvojili 1 ekipno mesto, imali najbolju pionirku na turniru. Svaka čast svoj deci i trenerima.

  • Stribor

    16:40 // 29. 9. 2020.

    Već negde pročitah vest da su deca iz Asteriksa osvojila i pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije. Možda bi bilo najbolje da organizuju jedan meć Naisus i Asteriks, pa da vidimo ko je stvarno bolji

    • Svebor

      11:18 // 30. 9. 2020.

      Mozda bi trebalo da se malo raspitate o sportu i kategorijama pre nego postavite ovakve komentare.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: