Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:05, 14. 5. 2019.

| Sport

Nakon meča sa Spartakom, trener Dinama “precrtao” fudbalera

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Dragan Antić Recko
Odrekao se igrača kolo pre kraja šampionata; foto: Vanja Keser

Za Dinamo veoma važna utakmica protiv subotičkog Spartaka završena je pobedom, ali su nju ostvarili nakon preokreta, pa trener i predsednik vranjskog superligaša Dragan Antić nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvom poluvremenu. Zato je rešio da na Luku Ratkovića više ne računa.

Iako se uglavnom nalazio u startnoj postavi vranjske ekipe ove sezone, mladi špic nije uspeo da se upiše u strelce na nekoj od zvaničnih utakmica. Tokom poslednja dva meča Antić ga je rano menjao - u Zemunu nakon 25 minuta, a protiv Spartaka po završetku prvog poluvremena.

Nezadovoljan partijama koje je pružao, Antić je rešio da na Ratkovića više ne računa, mada je do kraja sezone ostao još jedan meč.

Još nakon meča sa Spartakom Antić je najavio da nekih fudbalera više neće biti u redovima njegovog tima, ali je sada očito suzio "izbor" na jednog.

Inače, populani Recko već je organizovao jednu "čistku", pošto je nekoliko igrača napustilo ekipu nakon poraza od Partizana.


"Ja se šalio, oni preneli da sam tukao sve po svlačionici"

Ponovo se u žiži javnosti našao Antić nakon utakmice sa Spartakom, pošto je u svom stilu rekao da je polomio pola svlačionice, a “možda i vaspitno udario”. Ipak, on kaže da je sve bila šala, te da je protresao jednog igrača.

Ja sam šutnuo flašicu vode, onako iznerviran, protresao igrača i kažem mu je l‘ ćeš da igraš ti ili ispadamo iz lige. Ja rekao to posle, zezao se malo, oni preneli da sam ih sve tukao po svlačionici - ispričao Antić.

Inače, poslednje kolo odlučiće o tome ko se seli u Drugu ligu, ko ostaje među elitom, a ko igra baraž. Ako izgubi od Bačke, Dinamo će biti jedan od putnika u niži rang. Ukoliko pobedi ili odigra nerešeno, Dinamo će u baraž ukoliko Rad pobedi Zemun ili i u tom meču bude nerešeno. U slučaju pobede Zemuna, Vranjanci će ispasti ako sami odigraju nerešeno, a izboriti direktni opstanak ako slave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vranjanac

    20:42 // 14. 5. 2019.

    Ako u Vranju postoji covek od akcije koji sme da kaze sve u lice to je onda Recko!
    Recko za gradonacelnika!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: