Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:34, 17. 10. 2020.

| Sport

Nakon treće pobede u nizu rukometaši Dubočice lideri A grupe ARKUS lige

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
rk dubočica
Leskovčani na vrhu tabele A grupe; foto: ARKUS liga

Jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u A grupi ARKUS lige leskovačka Dubočica zabeležila je novi trijumf pošto je na svom terenu savladala Proleter iz Zrenjanina rezultatom 35:29 (19:15). Leskovački rukometaši su sve vreme vodili protiv nekadašnjeg vicešampiona Evrope.

Rukometaši Dubočice su nastavili pobednički niz u sezoni iz snova i trenutno su na tabeli ispred višestrukog šampiona Vojvodine, pančevačkog Dinama i beogradskog Partizana.

Golovima Atanaskovića i Pavlovića Dubočica je u trećem minutu vodila sa 3:0, a potom i sa 5:1. Dobro su igrali leskovački rukometaši, pa u 11. minutu vodili sa 8:3, a tri minuta kasnije i sa 10:5. Serijom 3:0 gosti iz Banata su se približili, a onda u 23. minutu došli do gola zaostatka (12:11).

Serijom 4:0 i golovima Nikolića, Matovića i Atanaskovića Dubočica je povela sa 18:12 u 28. minutu, a na odmor otišla sa vođstvom od 19:15.

I u nastavku meča Leskovčani su bili bolji, serijom 4:0 poveli sa 26:16. u 38. minutu, a ekipa koje sa klupe predvodi nekadašnji olimpijski šampion Momir Rnić, nije mogla da zaustavi dobru partiju domaćina.

U 48. minutu Dubočica je imala 12 golova prednosti (32:20) i bilo je jasno da će bodovi ostati na jugu Srbije. Na kraju su Leskovačani slavili sa 35:19.

U narednom kolu pred Leskovčanima je pravo iskušenje pošto putuju u Novi Sad na duel sa Vojvodinom.

DUBOČICA - PROLETER 35:29 (19:15)

Leskovac, SRC "Dubočica"

Sudije: Marko Boričić i Dejan Marković (Beograd).

Sedmerci; Dubočica 2 (2), Proleter 3 (1).

Isključenja: Dubočica 10 minuta, Proleter 4 minuta.

DUBOČICA: Cvetković 3, SImić 3, Đurić, Nikolić 7, Radulović 1, Marinković, Gavrilović, Pavlović 2, Mađar, Erić 5, Mitrović 1, Zlatanović, Matović 8 (2), Atanasković 4, Denić 1, Mitić.

PROLETER: Šapu, Pešić 1, Trninić 2, Vasić, Barjaktarović 4, Todorov 3, Toškov, Gaćinović 9, S. Terzić 3 (1), F. Terzić 1, Jovanov 1, Kanižaj 3, Karlaš 2, Kovačević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: