Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 21. 9. 2010.

| Sport

Navijači lomili tribine na Čairu

Autor:Redakcija Južnih vestiIzvor:Južne vesti
Navijači pirotskog Radničkog na stadionu Čair

NIŠ – Na utakmici Srpske lige Istok između niškog Radničkog i imenjaka iz Pirota, navijači gostujućeg tima lomili stolice na zapadnoj tribini.

Iako se na  fotografijama, koje su Južnim vestima dostavili čitaoci, vide policajci koji posmatraju mladiće dok lome stolice, u Policijskoj upravi ističu da ovaj incident, koji se inače dogodio za vreme utakmice, niko nije prijavio policiji.

Pristalice pirotskog Radničkog nisu se pridržavale fer-plej navijanja, pa su rešili da nezadovoljstvo igrom njihovih igrača pokažu na tribinama. Kada je niški radnički vodio sa 5:0, gostujući navijači su počeli da lome stolice na zapadnoj tribini gde su stajali i policijaci, koji nisu reagovali.

- Stolice moramo izmontirati, dakle pokrićemo štetu. Napravili smo zapisnik o šteti, polomljeno je osamdeset stolica. Samo je pitanje kako to da obezbeđenje nije reagovalo na ovo, bila je prisutna i policija. U toku dana ćemo poslati i zvaničan dopis policiji. Neko je rekao da su navijači niškog Radničkog u Pirotu pravili štetu, pa je ovo neki revanš na našim leđima – rekao je Bratislav Ignjatović, direktor Sportskog centra Čair.

Sa druge strane, iz tabora Meraklija su nam rekli da to nema nikakve veze sa odmazdom već da je u pitanju samo grupa mladića koja je htela da skrene pažnju na sebe.

U niškom SUP-u ističu da slučaj koji se desio u toku meča, niko nije prijavio policiji.

Utakmica je završena pobedom niškog Radničkog rezultatom 5:1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djora

    19:48 // 30. 9. 2010.

    Pod 1. Meraklije kad su dolazili u Pirot polomili su nam sve stolice . . . .2. Dok smo bodrili igrace na zagrevanju pocele su da lete flase,cigle cak je i jedna saksija preletela i mi smo morali da uzvratimo . . .polomili smo nekoliko stolica i uzvratili . . .
    3.Samo smo vratili milo za drago . . . .
    4.Policajci i da su hteli nisu mogli nista jer su bili otprilike 6,7 tako da ne znam sta bi bilo ako bi pokusali da privedu nekog . . . . . Pozdrav

  • MaXa

    00:17 // 28. 9. 2010.

    Kao sto je niski kartelac rekao uzvratili smo istom merom... policajci nas nista nisu dirali zato sto smo se branili od meraklije koji su nas napali s ledja koji su bili duplo vishe od nas dok smo mi bodrili svoj klub jos dok se zagrevao...a ove stolice sto su polomljene oni su pre nekoliko godina u pirotu polomili 200 tako da vracamo milo za drago i ne bih vishe demantovao o ovom dogadjaju a i kako su meraklije rekve "vidimo se na vasem stadionu" ja cu samo odgovoriti dobrodosli ...

  • Давид Костић

    19:15 // 27. 9. 2010.

    Ti baš znaš je su nas gadjali ili nisu,ja sam bio i cigla mi je 5 cm pored glave proletela,sreca pa sam se slucajno sklonio,inace,prosula bi mi mozak preko cele tribine,ORGANIZACIJA JE BILA NULA...!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: