Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 21. 9. 2010.

Navijači lomili tribine na Čairu

Navijači pirotskog Radničkog na stadionu Čair

Navijači FK Radnički iz Pirota lomili stolice na zapadnoj tribini stadiona Čair na srpskoligaškoj utakmici. Policija samo posmatrala.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Niski_Kartel

    03:15 // 24. 9. 2010.

    Gledao sam tekmu sa zapada tako da mogu da kazem da se ovom tekstu nigde ne nevodi da su "niske"meraklije inace zlatna i kulturna deca ,napali pirocance pred pocetak utakmice..(gadjali su ih ciglama,flasama,limenkama,kamenjem),u tom trenutku su pirocnanci polomili nekoliko stolica i uzvrtatili im istom merom,policija je bila zbunjena i jadna,ove 2 grupe su mogle da se pokolju da stadion nije bio zakljucan.zamerke ovom listu jer je neobjektivan..Mec su obezbedjivala 5-6,policajca tako da se samo mozemo zahvaliti pirocanima sto nisu zapalili stadion ili napravili jos vecu stetu nego sto su ucinili,ovako 80 stolica i nije mnogo.VELIKI MINUS NISKOJ POLICIJI I RADNICKOM IZ NISA NA ORGANIZACIJI OVE UTAKMICE!!!A vi meraklije samo se*ete da ste velike nislije pa sto ne uciniste da sprecite divljanje ili bar nesto posle tekme!!!

  • ds

    09:53 // 25. 9. 2010.

    Niko ih nije gadjao, ne lupaj!!!

  • Давид Костић

    19:15 // 27. 9. 2010.

    Ti baš znaš je su nas gadjali ili nisu,ja sam bio i cigla mi je 5 cm pored glave proletela,sreca pa sam se slucajno sklonio,inace,prosula bi mi mozak preko cele tribine,ORGANIZACIJA JE BILA NULA...!!!

  • MaXa

    00:17 // 28. 9. 2010.

    Kao sto je niski kartelac rekao uzvratili smo istom merom... policajci nas nista nisu dirali zato sto smo se branili od meraklije koji su nas napali s ledja koji su bili duplo vishe od nas dok smo mi bodrili svoj klub jos dok se zagrevao...a ove stolice sto su polomljene oni su pre nekoliko godina u pirotu polomili 200 tako da vracamo milo za drago i ne bih vishe demantovao o ovom dogadjaju a i kako su meraklije rekve "vidimo se na vasem stadionu" ja cu samo odgovoriti dobrodosli ...

  • Djora

    19:48 // 30. 9. 2010.

    Pod 1. Meraklije kad su dolazili u Pirot polomili su nam sve stolice . . . .2. Dok smo bodrili igrace na zagrevanju pocele su da lete flase,cigle cak je i jedna saksija preletela i mi smo morali da uzvratimo . . .polomili smo nekoliko stolica i uzvratili . . .
    3.Samo smo vratili milo za drago . . . .
    4.Policajci i da su hteli nisu mogli nista jer su bili otprilike 6,7 tako da ne znam sta bi bilo ako bi pokusali da privedu nekog . . . . . Pozdrav

  • Nikola Stanković

    14:18 // 21. 9. 2010.

    "...gostujući navijači su počeli da lome stolice na zapadnoj tribini gde su stajali i policijaci, koji nisu reagovali."

    "U niškom SUP-u ističu da slučaj koji se desio u toku meča, niko nije prijavio policiji."

    Ako su pripadnici policije bili prisutni, ova izjava je više nego smešna. Zaključak je sledeći:
    - Osoba A je u procesu demoliranja nekog objekta,
    - Policajac i osoba B stoje i gledaju,
    - Da bi policajac reagovao, osoba B mora da prijavi delo vandalizma.

    Urnebesno.

  • PG

    17:11 // 21. 9. 2010.

    Kako su mogli plavi andjeli da gledaju ovo, a bili su na tribini? Skrsene stolice i nikom nista...

  • Alex

    09:45 // 22. 9. 2010.

    Ovo je Srbija i nista vise.....

  • Бане

    18:15 // 22. 9. 2010.

    Ти исти навијачи у покушају су прошле сезоне гостујући на Бубњу,где су наравно поражени,истакли транспарент "Ниш је цигански град" и све време утакмице певали против града у ком су гости називајући нас најпогрднијим именима.Наравно полиција је стајала на кој метар од њих и само их гледала као и на Чаиру.Ја знам да су њихови комплекси неизлечиви(а како и би били кад живе у оној селендри) ал шта је много ,много је.Или да следећи пут полиција реагује или ће Нишлије да им појасне неке ствари.Видимо се на Бубњу.

  • Sasvim slucajno

    23:27 // 22. 9. 2010.

    Sta drugo da kazem? Vratili nam za ono sto smo mi njima radili u Pirotu.. Ali sta da radimo... Kompleksi su cudo.. stadion nisu videli, godinama su po selima, za njih je ovo derbi lige, samo cu da kazem "ahahah" Kad igrate sa Zemuncima, Kup sa Zvezdom i ostalima.. Tad se javite. I da ... Pirogosi, vidimo se na vasem "stadionu" ...

  • Nikola Stanković

    10:44 // 23. 9. 2010.

    Nisu problem navijači, ni naši (niški) ni njihovi. Navijači su takvi kakvi su, i tu nema šta da se priča.

    Problem je što policiju ne interesuje da zaštiti ono što se, ako se ne varam, vodi kao gradska imovina. I da nije gradska već klubska, opet je naše. Drugo nemamo.

    Ta činjenica je više nego zabrinjavajuća. Ako zaštita imovine ne ulazi u opis njihovog posla, onda stvarno ne znam šta inače rade.
    Legitimišu poštene građane po ulici i kažnjavaju ljude koji voze "kante" jer nemaju novca za bolji automobil, dok se vandali, siledžije i kontraverzni biznismeni slobodno šetaju.

  • op

    14:24 // 23. 9. 2010.

    @sasvim slucajno

    ne opravdavam navijace,ali hocu da kazem da ti stvarno pojma nemas...ako bar malo pogledas nekoliko predhodnih sezona (5-6) videces da je i radnicki nis godinama po istim "selima" kao i radnicki pirot (izuzev prosle sezone)...a ako se jos malo bolje informises to sto ti nazivas "stadion" i rugas se ima kapacitet 13 800 sedecih mesta...samo 1200 manje od PRELEPOG I OGROMNOG caira...radnicki nis jeste veci klub,ali je trenutno u slicnim g*vnima kao i radnicki pirot...samo malo objektivno molim...pozdrav ljubiteljima fudbala

  • David Kostic

    18:39 // 23. 9. 2010.

    Meraklije i njihov santijago bernabeu....hahahaha...!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: