Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 11. 1. 2020.

| Sport

Nedeljna prilika za revanš: Napredak dočekuje Novi Pazar

Autor:M. J, Lj. J.Izvor:Južne vesti
kk napredak aleksinac
Prilika za revanš; foto: JV / Vanja Keser

Priliku da vrate za poraz u prvom delu sezone, košarkaši aleksinačkog Napretka imaće u nedelju, 12. januara kada će u 15. kolu Košarkaške lige Srbije ugostiti Novi Pazar, ekipu koja se nadmeće i u ABA 2 ligi. Obe ekipe trenutno se nalaze na sredini tabele domaćeg takmičenja i prema dosad prikazanom, vodiće žestoku borbu za plasman u Superligu.

Aleksinčani ovaj meč dočekuju u dobrom raspoloženju, kaže igrač Luka Gašić.

Idemo na pobedu. Imali smo dva vezana poraza na strani i mislim da smo sada dobro trenirali i spremno dočekujemo Novi Pazar. Probaćemo da iskoristimo što je Pazar imao i meč u ABA 2 ligi, pa ćemo probati da pobedimo i u dobrom raspoloženju sačekamo ostatak prvenstva - kaže Gašić.

Novi Pazar stiže na jug Srbije dva dana nakon pobede nad Širokim iz Bosne i Hercegovine (103:87) u 15. kolu ABA 2 lige. Protivnika dobro poznaju u timu Napretka, kaže Ivan Đorđević, pomoćni trener.

Doveli su četiri nova igrača u odnosu na naš prvi meč u ligi. Biće teška utakmica. Ipak, mislim da, uz našu publiku, ako odigramo dobro, nema razloga da se brinemo - kaže Đorđević.

Napredak je 7. na tabeli, a Novi Pazar 5. sa dva boda više. Aleksinčani nisu uspeli na poslednja tri duela da savlaju Pazarce koji su slavili u oba meča pre dve godine u Drugoj ligi Srbije.

Početak utakmice 15. kola KLS-a zakazan je za 18 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: