Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 1. 6. 2018.

| Sport

Nenad Lalatović novi trener Radničkog

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Lalatović Čair
Koji god tim da je vodio, Lalatović je "ratovao" sa publikom na "Čairu"; foto: Vanja Keser

U kvalifikacijama za Ligu Evrope niški Radnički predvodiće Nenad Lalatović, doskorašnji trener Čukaričkog, potvrdio je predsednik sa “zamrznutom” funkcijom Ivica Tončev, a više informacija o ugovoru znaće se sutra, 2. juna u 14 sati, kada je zakazana promocija novog stratega.

40-godišnji Beograđanin do sada je bio selektor mlađih nacionalnih timova, kao i brojnih domaćih klubova: Srema, Proletera, Voždovca, Napretka, Crvene zvezde, Borca iz Čačka, Vojvodine, a poslednji angažman bio mu je u Čukaričkom.

Tamo je podneo ostavku u samoj završnici sezone, pošto nije uspeo da odvede tim sa Banovog brda u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Inače, više puta do sada bilo je reči da će Lalatović doći na klupu Radničkog. Na “Čairu” nije lepo dočekivan kada je predvodio druge klubove, s obzirom na to da je u višegodišnjem “ratu” sa “meraklijama”. Ove sezone, više puta je naglašavao kako zna da će Radnički igrati Evropu.

Podsetimo, ovo je šesti trener u niškom klubu u poslednjih godinu dana. Nakon odlaska Milana Rastavca po završetku prošle sezone na "Čair" je došao Austrijanac Peter Pakult, za njim Ivan Jević, pa Milan Đuričić i onda Boban Dmitrović. Lalatović će zameniti Dragana Antića, koji je Nišlije predvodio poslednja dva meseca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    12:38 // 2. 6. 2018.

    Lalatovic je dobar trener,ali ga ceo nis mrzi. Mislim da nije najbolji izbor za trenera radnickog. Ipak nislijama porucujem da ne gledaju na trenera jer ne igra trener nego igraci.

  • vajli

    09:31 // 2. 6. 2018.

    vredjao je, podsmehivao se, provocirao zapad, sve to sada nije vazno.... kad je mogao da na klupi bude stepanovic pa onaj iz brodarca, onda moze i nenad, i da znate on dolazi tamo gde su vec dovedeni solidni igraci, on je slab trener i samo na njegove petparacke istupe se shlepa u super ligi, i kad pocnu neuspesi naci ce razlog da on nije kriv, kakav zeljeznicar, pa nisu oni ludi da dovode takve..

    • MAJLI

      11:12 // 2. 6. 2018.

      Šta ti ovo pišeš.Lale je odličan trener i dobar momak al neda da ga niko vređa.Bitno je da ga Tončev obožava i samo oni mogu da naprave rezultat.Svi ostali nebitni,nevažni.Železničar ne može preboleti što nije otišao u Sarajevo.Ne zaboravi da mu je Tončev dao odrešene ruke i tako da se Lale pita za sve.Biće pravi tim-menadžer i uskoro dolaze par par igrača koje Lale dovodi.Kakav kvazi više sp.dir.

  • Vucko

    01:08 // 2. 6. 2018.

    Dobar trener, gde god je bio njegovi timovi su igrali lep fudbal i belezili dobre rezultate. Ali izuzetno impulsivan i los covek. Pricao svasta o Radnickom, sedeo na travi u znak protesta, a sada preuzeo klub, obraz djon.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: