Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Nenad Lalatović

  • Nenad Lalatović

    Lalatović dobio otkaz u Radničkom iz Niša

    Veče pre utakmice 25. kola koju Radnički igra sa ekipom Mladosti GAT u Novom Sadu, Upravni odbor Fudbalskog kluba iz Niša odlučio je da smeni šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, potvrdili su iz kluba.

    (31) detaljnije
  • Lalatović

    Lalatović nakon suspenzije: Sklonili su me, ali stoički ću to podneti

    Dan nakon odluke Disciplinske komisije da kazni trenera Radničkog iz Niša Nenada Lalatovića, on je na konferenciji za medije pred meč sa Novim Pazarom rekao da "tri meseca govori da će se ovo desiti, mnogima smeta Radnički i rešili su da sklone Nenada Lalatovića!". Zbog uslovne kazne šef struke niškog tima na naredna četiri zvanična meča neće voditi svoju ekipu, a on ističe da će "ovo stoički da podnese" i veruje da će Radnički dobiti te četiri utakmice.

    (8) detaljnije
  • nenad lalatovic 1, radnicki, nis, foto jv jelena misic

    Niški Radnički naredna četiri meča bez Lalatovića

    Zbog crvenog kartona koji je dobio u pobedi Radničkog nad ekipom Mladosti iz Lučana (2:1), treneru ekipe iz Niša Nenadu Lalatoviću je izrečena kazna od zabrane vođenja tima na naredna četiri zvanična meča, odluka je Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Šef stručnog štaba ekipe sa "Čaira" bio je pod jednogodišnjom uslovnom kaznom, pa pošto je ponovio prekršaj, pokrenuta je sankcija.

    (8) detaljnije
  • radnički

    Lalatović: Sledi veliki rez, iz Radničkog odlaze šestorica ili sedmorica igrača

    "U dogovoru sa ljudima iz kluba, na zimu ćemo se zahvaliti bar šestorici, sedmorici igrača", rekao je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović nakon remija sa Kolubarom na "Čairu" (1:1). On je dodao da je sramota da Radnički ima samo 17 bodova nakon 18 kola, a do zimske pauze Nišlijama su ostali meč sa IMT-om u osmini finala Kupa i duel sa TSC-om u Superligi.

    (17) detaljnije
  • nenad Lalatovic

    Lalatović o "preuzimanju Radničkog": "Hoće da dođu neki mešetari, za vas je Tončev gospodin"

    Ne želeći da komentariše suđenje, kojim nije bio zadovoljan, na meču koji je niški Radnički izgubio od imenjaka iz Kragujevca (3:1) trener Nišlija Nenad Lalatović rekao je da ima informaciju da neko želi da preuzme klub i da se dešavaju čudne stvari. "Nekome smeta Ivica Tončev ili braća Tončev, ali ovde je sve pod konac, nema mesta klošarima u Radničkom", rekao je nakon meča Lalatović koji je istakao da ima korektan odnos sa svim sudijama, ali da on nije taj koji je smetnja nekome neželeći da otkrije kome.

    (17) detaljnije
  • FK Radnički

    Radnički igra protiv imenjaka u Kragujevcu i bivšeg trenera Lalatovića

    U 28. kolu Superlige Srbije fudbaleri Radničkog gostuju istoimenoj ekipi u Kragujevcu, koju sa klupe predvodi bivši trener Nišlija Nenad Lalatović. Meč se igra u subotu od 14 sati, a trener Radničkog Radoslav Batak očekuje pobedu.

    (5) detaljnije
  • lalatović

    Arapi se pohvalili: Lalatović napustio Radnički i preuzima Al Batin

    Tek 13 dana prošlo je od promocije novog-starog trenera Radničkog , a Nišlije već moraju da traže novog šefa stručnog štaba. Ono o čemu se spekulisalo prethodnih dana, obistinilo se - Nenad Lalatović prihvatio je ponudu Al Batina iz Saudijske Arabije i seli se u Aziju.

    (21) detaljnije
  • lalatovic

    Ostanak Lalatovića još upitan, a u Radnički na njegov zahtev stigao igrač iz Japana

    I dok i dalje traju pregovori Lalatovića i kluba iz Saudijske Arabije, Radnički iz Niša nastavlja sa transferima igrača koji dolaze na lični zahtev sadašnjeg trenera. Najnovije pojačanje kluba sa "Čaira" je japanski internacionalac Rioheji Mićibući koji igra na poziciji polušpica.

    (14) detaljnije
  • Lalatović

    Lalatović pregovara sa inostranim klubovima, ali tvrdi da je i dalje trener Radničkog

    Dok čeka na zvaničnu bogatu ponudu iz inostranstva, Nenad Lalatović je i dalje trener Radničkog iz Niša, potvrđuje temperamentni trener, kao i predsednik kluba sa "Čaira" Ivica Tončev. Interesovanje postoji, ali dogovora i dalje nema, pa će Lalatović voditi večerašnji trening. Lalatović je zvanično predstavljen na "Čairu" 11. juna, a u međuvremenu je dovedeno 7 novih igrača po njegovom ukusu.

    (20) detaljnije
  • lalatovic

    Radnički započeo pripreme, Lalatović zvanično predstavljen

    Nenad Lalatović je zvanično predstavljen na Čairu kao novi-stari šef stručnog štaba niškog Radničkog. Nišlije su započele prirpeme za novu sezonu, do 26. juna će trenirati u Nišu, a potom odlaze u slovenačke Terme Čatež, gde će boraviti 15 dana i odigrati pet kontrolnih utakmica. Stiglo i prvo pojačanje.

    (15) detaljnije
  • lalatovic

    Lalatović ponovo na klupi Radničkog

    Radnički iz Niša ima novog trenera, pošto se na stadion „Čair“ vraća Nenad Lalatović. Proslavljeni stručnjak se, nakon što je sa klupe predvodio novosadsku Vojvodinu, vraća u klub sa kojim je ostvario istorijski plasman, osvojivši drugo mesto na tabeli.

    (24) detaljnije
  • lalatovic

    FSS: Lalatović da dokaže tvrdnje o nameštanju utakmica Radničkog

    Dan nakon pobede novosadske Vojvodine nad Radničkim u Nišu (2:1) koju je obeležilo isključenje trenera gostujuće ekipe Nenada Lalatovića i njegovo obraćanje ljudima na zapadnoj tribini da će "reći za svaku nameštenu utakmicu", oglasio se oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Ivan Petrić koji traži da prošlosezonski trener Nišlija dokaže te tvrdnje.

    (11) detaljnije
  • nermin haskic, radnicki, nis, foto jv vanja keser

    Radnički u petak dočekuje svog doskorašnjeg trenera i Vojvodinu

    Derbi 8. kola Superlige igraće se u petak, 13. septembra u Nišu kada domaći Radnički dočekuje fudbalere Vojvodine iz Novog Sada i svog prošlosezonskog trenera Nenada Lalatovića. Trener niškog kluba Milorad Kosanović kaže da ih čeka jedna "neprijatna utakmica".

    (3) detaljnije
  • nenad Lalatovic

    Lalatović: Žao mi je Radničkog, uzdrmao ih moj i odlazak brojnih igrača

    Trener Nenad Lalatović, koji je Radnički prošle sezone poveo do 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ove sezone potisao novi ugovor sa klubom, a onda u jeku priprema otišao u Vojvodinu, rekao je da mu je jako žao Nišlija. Odlasci brojnih fudbalera, ali i njega samog uzdrmali su klub, smatra Lalatović, što je “kumovalo” eliminaciji od estonske Flore.

    (7) detaljnije
  • Lalatović

    Lalatović podneo ostavku, Krunić novi trener Radničkog?

    Kao grom iz vedra neba stiže informacija da je Nenad Lalatović podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Radničkog, ni 20 dana od produžetka ugovora i pre prve prijateljske utakmice. Razlog je porodica, kaže Beograđanin, dok u klubu navode da će uskoro naći zamenu, a Južne vesti saznaju da će ga naslediti Simo Krunić, prošlogodišnji strateg Čukaričkog.

    (17) detaljnije
  • Lalatović

    Lalatović navijao da Luka Jović pređe u Bajern Minhen

    Vrtoglavi uspon doživljava karijera Luke Jovića, drama oko transfera mladog fudbalera završena je prelaskom u Real Madrid, a sve je počelo na stadionu “Rajko Mitić”, kada mu je tadašnji šef struke Crvene zvezde, a sada niškog Radničkog Nenad Lalatović poklonio poverenje mestom u prvom timu. Lalatović kaže da je "u to dete verovao", ali smatra da bi za njega bilo bolje da se zadržao u Bundesligi i da je obukao dres Bajern Minhena.

    (4) detaljnije
  • Nenad Lalatović Vidak Bratić

    Lalatović ostaje na klupi Radničkog

    Trener Nenad Lalatović, koji je prošle sezone predvodio Radnički do zvanja vicešampiona Srbije, saopštili su u niškom fudbalskom klubu, ostaće na klupi i naredne sezone.

    (10) detaljnije
  • Nenad Lalatović Vidak Bratić

    Do 1. juna Lalatović odlučuje ostaje li na “Čairu”

    Ugovor trenera Nenada Lalatovića sa Radničkim istekao je sa poslednjom utakmicom u sezoni, a strateg kaže da će do 1. juna odlučiti ostaje li u niškom fudbalskom klubu ili će potražiti novi angažman. Mediji uveliko pišu da je na pomolu selidba, ali Beograđanin ističe da za sada ne zna ništa.

    (3) detaljnije
  • Lalatović

    Lalatović: Zanimaju me samo Radnički i inostranstvo

    Kako nije uspeo da se plasira u finale Kupa, za Radnički će se ova, po mnogo čemu rekordna sezona, završiti u nedelju, 19. maja utakmicom sa ekipom Mladost iz Lučana. Zatvara se sezona, ali se otvaraju brojna pitanja, a prvo od njih je hoće li Nenad Lalatović ostati na “Čairu”, na šta je strateg ostao zagonetan, naglasivši da ima par ponuda, kao i da ga zanimaju samo Radnički i inostranstvo.

    (5) detaljnije
  • Lalatović Čair

    Lalatović suspendovan na mesec dana

    Zbog incidenta nakon utakmice 21. kola fudbalske Superlige između Radničkog i Napretka kažnjene su obe strane, ali je strateg niškog kluba Nenad Lalatović dobio težu kaznu. On je suspendovan na mesec dana, kažu u Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, a treba i da plati 120.000 dinara.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: