Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 20. 10. 2012.

| Sport

Niš: Radnički-Jagodina 0:0

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-jagodina.jpg
Foto: Bratislav Stevanović

Fudbaleri Radničkog iz Niša prvi put ove sezone u prvenstvu na svom Čairu nisu ostvarili pobedu. U 9. kolu Superlige Radnički i Jagodina igrali su bez golova.

Treća utakmica na Čairu u Superligi, ali nije bila srećna za domaće. Osvojen je bod u tvrdom meču sa Jagodinom pred oko 5.000 gledalaca na stadionu Čair.

Obe ekipe su imale prilike da osvoje sva tri boda, prvu priliku je imao u 20. minutu Radnički prkeo Saše Stojanovića, ali je golman gostiju bio uspešniji.

U 26. minutu Valentić je šutirao na gol Radničkog, ali je Miloš Perić odbranio udarac. Sledeću izgledniju priliku imao je Lepović u 43. minutu kada je lopta nakon slobodnog udarca završila pored gola.

U nadoknadi vremena prvog poluvremena Strahinja Petrović je pokušao sa desne strane, ali je lopta otišla pored gola.

Ni drugo poluvreme nije bilo bolje za fudbalere Radničkog koji su imali više prilika da postignu gol. U 49. minutu Milan Jovanović je imao veliku šansu, bio je na ivici šesnaesterca, ali nije uspeo da postigne gol.

Jagodina je pokušala preko Valentića u 55. minutu, ali je lopta otišla pored gola. Zbog povrede Miloš Petrović je morao ranije da izađe sa terena, a šansu je dobio Miloš Živković.

Veliku priliku Jagodina je imala u 67. minutu, kada je Milan Đurić sa dvadesetak metara šutirao pored gola.

Minut kasnije Saša Stojanović je dodao Dušanu Kolareviću, a ovaj uputio udarac ka Aleksandru Jovanoviću koji nije stigao loptu ispred golmana Jagodine.

U 82. minutu Saša Stojanović je bio sa leve strane gostujućeg golmana, ali je njegov udarac blokirao igrač odbrane Jagodine.

U 89. minutu Vladan Binić je sa leve strane pokušao da iznenadi golmana Jagodina, ali je igrač odbrane blokirao udarac. Igrači Radničkog su tražili penal, ali sudija ništa nije svirao. Publika na Čairu je nakon toga negodovala, ali Radnički nije imao priliku da postigne gol iz jedanaesterca.

U nadoknadi vremena Radnički je više napadao, pokušavao da dođe do sva tri boda, ali je na kraju završeno bez pogodaka.

Na kraju, Radnički i Jagodina su podelili bodove.

Radnički u 10. kolu gostuje ekipi OFK Beograda.

Radnički - Jagodina 0:0 (0:0)

Stadion Čair, Niš

Žuti kartoni: Aleksandar Jovanović (35. minut), Marko Ranđelović (43. minut), Milan Jovanović (73. minut) iz Radničkog, Miloš Stojanović (35. minut) iz Jagodine

Sudija: Slobodan Veselinović iz Valjeva

RADNIČKI: Miloš Perić, Bojan Đorđević, Branislav Vukomanović, Marko Ranđelović, Miloš Petrović (od 59. minuta Miloš Živković), Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević, Strahinja Petrović (Dalibor Mitrović od 61. minuta), Aleksandar Jovanović, Saša Stojanović, Milan Jovanović (Vladan Binić od 73. minuta).

JAGODINA: Igor Bondžulić, Nikola Valentić, Josip Projić, Vukašin Tomić, Aleksandar Živanović, Goran Gogić, Ivan Cvetković (Monir El Mohamedod 87. minuta), Miloš Lepović (Miroljub Kostić od 65. minuta), Dejan Đenić (Vladimir Milenković u 81. minutu), Milan Đurić, Miloš Stojanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija_vb_

    11:51 // 24. 10. 2012.

    Nula od navijaca su meraklije! Pesme kao za vrtic..nema ih pedesetak da navijaju,da im nije druga polovina juga da kada svi ustanu i pevaju ispali bi jako smesni! 10 minuta ne navijaju zbog broja 10 koji je nosio Beli Krstic?! Koji je mozak to smislio,to nema nigde u svetu! Dovoljno je pevati mu na svakoj utakmici iz postovanja i casti. A mozda zato ulazite na stadion i kacite zastave kad pocne utakmica?! Ma vi ste cirkus od navijaca,smesni ste,od sada idem na istok!

  • steva

    10:01 // 24. 10. 2012.

    @Vladimir Lazarevic Namesta se nereseno na nivou lige, kad treba da se preraspodele mesta na tabeli, kao npr kad je Jagodina 4 na tabeli, a to se ne uklapa u projektovan raspored- zbog lige Evrope i ostalih sranja, poznajem malo te stvari iz prve ruke, ali da ne majem sad mnogo... A vi ''meraklije'' sto vam je jedini alibi i izgovor da mozete da psujete, ne navijate i bahato se ponasate, to sto ste pratili Radnicki i u PLS, neko moze reci da vi niste ni culi za Radnicki kad ga je taj neko gledao protiv hsv-a, Hajduka, kao sto sam ga ja gledao, pa mi to ne daje za pravo da isterujem klince sa tribina...

  • Vladimir Lazarevic

    10:42 // 23. 10. 2012.

    potpuno se slažem sa covekom. da su nameštali bilo bi 3 za 3. ko namešta nerešeno i da obe ekipe izgube po dva boda??????

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: