Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 4. 3. 2021.

| Sport

Niš bez predstavnika u četvrtfinalu futsal Kupa Srbije, plasirali se timovi iz Aleksinca i Blaca

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Kalča Vinter sport futsal
Bez Nišlija u završnici Kupa; Ilustracija; foto: Vanja Keser

Porazom Vinter sporta od Loznice i pobedom Nove Pazove nad Kalčom, Niš je ostao bez predstavnika u četvrtfinalu Kupa Srbije u futsalu. Jug zemlje će ipak imati predstavnike jer će se tamo naći Jastrebac iz Blaca, i pomalo neočekivano, trećeligaš Aleksinac 2015.

Neprijatno su svoje navijače iznenadile niške ekipe u poslednjim mečevima šesnaestine finala najmasovnijeg futsal takmičenja.

Futsaleri Vinter sporta poraženi su od drugoligaša Loznica Grad 2018 (6:2), a Nišlije su ravnopravni protivnik bile samo u prvom poluvremenu koje se završilo nerešenim rezultatom (1:1). Do kraja meča primili su 5 golova, pa se u četvrtfinalu zasluženo našla ekipa iz Loznice. Golove za nišku ekipu postigli su Kostić i Spasojević, ali njihovi golovi nisu spasli Vinter sport ispadanja iz Kupa.

Plasman među najboljih 8 nisu izborili i futsaleri Kalče koji su poraženi od Nove Pazove nakon penala. U regularnom delu bilo je 2:2, golove za nišku ekipu postigli su Ilić i Stojanović, a iako su 2 puta vodili, meč je ipak odlučen penalima gde su Pazarci bili bolji (6:5).

Sada su poznati i svi parovi četvrtfinala gde Niš neće imati svoje predstavnike, ali biće ekipa sa juga Srbije.

Ranije su plasman među najboljih 8 izborili futsaleri Jastrebca iz Blaca koji su savladali ekipu Vranja nakon penala (2:0, 4:4 u regularnom delu), a u četvrtfinalu će se sastati sa FON-om - prvoplasiranom ekipom Prve lige.

Protiv ekipe Novog Pazara u četvrtfinalu Kupa igraće futsaleri Aleksinca 2015, ekipe koja se takmiči u Trećoj ligi Istok, a koja je u šesnaestini finala priredila iznenađenje i savladala prvoligašku ekipu i aktuelnog šampiona zemlje, ekipu Crvene Zvezde.

Utakmice četvrtfinala na programu su 17. marta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: