Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 12. 12. 2017.

| Sport

Niš spreman za vaterpolo spektakl, ima još karata u prodaji

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Vaterpolo reprezentacija Srbije
Utakmicu će direktno prenositi RTS 2; foto: Vanja Keser

Aktuelni olimpijski i evropski šampioni doputovali su u Niš, gde se spremaju za utakmicu 2. kola Svetske lige protiv Crne Gore, koja se igra večeras, a domaći vaterpolisti očekuju veliku podršku Nišlija i pobedu. Kako kažu na biletarnici bazena “Čair”, juče je prodata polovina karata, te publika još ima vremena da ih nabavi.

Iako se selekcija Srbije okupila u najjačem sastavu, ipak neće nastupiti Dušan Mandić, jer je juče osetio bol u uhu. Sa druge strane, Crnogoci su podmlađeni, ali ih predvodi iskusni Aleksandar Ivović. Kapiten Filip Filipović rekao je za sajt Vaterpolo saveza da su svi u srpskom timu raspoloženi i spremni za dobru igru, te obećava da će odigrati najbolje što mogu.

Nišlije su uvek bili sjajan domaćin, naš igrač više i verujem da će tako biti i ovoga puta. U svakom sastavu je Crna Gora jaka i ima najviše ambicije. Njihov sastav ne treba da nas interesuje, da nas zavara i sigurno je da će rasterećeni želeti da odigraju maksimalno dobro - kaže Filipović.

Crnogorci su u 1. kolu bili slobodni, dok su Srbi ubedljivo savladali Rumuniju sa 12:3. Centar Duško Pijetlović okarakterisao je meč protiv Rumunije kao “trening”, dok sada očekuje mnogo ozbiljniju borbu.

Može problem da bude što smo u klubovima širom Evrope, što osim Lazića nemamo igrača iz srpskog kluba. To nije dobro. Najbolje je bilo kada su jaki bili Partizan, Zvezda, Radnički i Vojvodina. Drago mi je što idemo u Niš, uvek je lepo igrati na "Čairu". Crna Gora ima mlad tim, to je zapravo pojačani Jadran, a selektor Gojković je trener Jadrana - priča Pijetlović.

Podsetimo, utakmica se igra večeras od 18:30 na bazenu “Čair”, a cena ulaznice je 200 dinara i može se nabaviti na biletarnici niškog bazena.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: