Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Nišavska regata

  • 24. Nišavska regata jun 2020 foto Južne vesti Vanja Keser23

    Nišavska regata, zbog kiše, pomerena za nedelju

    Umesto u subotu, ljubitelji regate, reka, rekreacije i veslanja moći će u nedelju, 12. juna da učestvuju na tradicionalnoj 26. Nišavskoj regati koju i ove godine organizuje Safari klub iz Niša. Regata je, kako kažu organizatori, pomerena zbog najave nepovoljnih vremenskih uslova.

    (5) detaljnije
  • VAK_5885 (1)

    Još jedna Nišavska regata uz dobro druženje za zaštitu reke [foto]

    Završena je 25. Nišavska regata, a spuštanje niz reku učesnici su počeli tradicionalno od sela Proseka do Vrežinskog bazena. Na fotografijama koje je zabeležio foto-reporter Južnih vesti može se videti da je vladala dobra atmosfera, a čamcima su plovila i deca.

    detaljnije
  • 24. Nišavska regata jun 2020 foto Južne vesti Vanja Keser23

    Nišavska regata za vikend po 25. put

    Rekreativni i takmičarski deo i ove godine imaće Nišavska regata koja će se u subotu, 20. juna, održati od sela Prosek do centra Niša. Regata se održava po 25. put, a iz Safari kluba očekuju veliki broj učesnika.

    detaljnije
  • 24. Nišavska regata jun 2020 foto Južne vesti Vanja Keser9

    Nišavska regata protekla uz adrenalin, opuštanje i razgovor o zaštiti reka

    Iako su epidemija i oblaci od kojih se u svakom trenutku mogla očekivati kiša uzeli danak kada je reč o broju učesnika, u svakom drugom aspektu Nišavska regata je ispunila očekivanja. Veselo raspoloženje, uživanje kako u mirnijim delovima plovidbe, tako i u trenucima kada je adrenalin preuzimao primat, ali i koja reč o ekologiji, obeležili su 24. izdanje ove manifestacije, na kome je bilo stotinak učesnika, predvođenih petogodišnjim Kostom.

    (2) detaljnije
  • Nišavska regata 2018

    Za vikend 24. Nišavska regata

    Od sela Prosek, pa do samog centra grada vodiće Nišavska regata, koja će se, prema najavama organizatora Safari kluba, održati u subotu, 13. juna. Ovo je 24. put kako ova manifestacija okuplja brojne ljubitelje reke i avanture. I ovog puta imaće rekreativni i takmičarski deo.

    (5) detaljnije
  • 22. Nišavska regata

    23. Nišavska regata za takmičare i rekreativce

    I ove godine oni koji vole vodu, prirodu, rekreaciju, kao i takmičenje, mogu iskoristiti subotu, 1. jun za ovakav vid zabave, pošto se održava sada već tradicionalna Nišavska regata.

    (1) detaljnije
  • 22. Nišavska regata

    Nišavska regata sa rekordnim brojem učesnika, zaveslali i Holanđani

    Uz mnogo smeha, veselog raspoloženja, po neko prevrtanje čamaca i ispadanje posade, ali bez posledica, a sve "začinjeno" sa malo takmičarskog duha, protekla je ovogodišnja Nišavska regata. Ova, 22. po redu manifastacija rekordna je, kažu organizatori, po broju učesnika, jer je bilo preko 30 plovila, a o njenom značaju govori i to što je bilo gostiju i iz Holandije, Rusije i Bugarske.

    (2) detaljnije
  • Regata

    Ovog vikenda 22. Nišavska regata

    Sada već tradicionalna Nišavska regata održaće se u subotu, 19. maja. I ove godine mogu učestvovati i oni koji bi rekreativno da veslaju, ali i građani koji žele da se takmiče, a okupljanje svih zakazano je za 10:30 kod mosta u selu Prosek.

    (1) detaljnije
  • 21. Nišavska regata

    I Rusi veslali na 21. Nišavskoj regati

    Dvadesetak splavova, kajaka i gumenih čamaca moglo se videti ovog vikenda na Nišavi, u sklopu 21. regate, dok se njih 7 upustilo i u takmičarske vode: šampion se nije menjao, a 3. su bili niški funkcioneri. Vesela atmosfera i dobro raspoloženje bili su sveprisutni, što je postalo tradicija na ovoj manifestaciji.

    (1) detaljnije
  • Regata

    Ovog vikenda održava se 21. Nišavska regata

    Od sela Prosek nadomak Niške Banje, pa sve do centra grada, ploviće čamci u subotu, 17. juna u okviru 21. Nišavske regate. Mogu se prijaviti svi zainteresovani, koji imaju neko plovilo za reku, a okupljanje učesnika zakazano je za 10 sati.

    detaljnije
  • DSC-3481.jpg

    Veselo na regatama niz Nišavu i Moravu

    Petnaestak kilometara niz Nišavu iz sela Prosek do grada u subotu se različitim plovilima spustilo stotinak avanturista i zaljubljenika u prirodu, a narednog dana ovakva regata bila je organizovana niz Moravu iz sela Klisurica kod Doljevca.

    (1) detaljnije
  • Palilulsko-vece.jpg

    Palilulsko veče sa "domaćim snagama"

    Oni koji 3. juna dođu na tradicionalno "Palilulsko veče", od 19 sati do ponoći, prema najavama iz Opštine Palilula, uživaće u programu sa "domaćim snagama", izložbi rukotvorina, sajmu vina, a najavljen je i "gost iznenađenja".

    (1) detaljnije
  • Flase-camac.jpg

    Na Nišavskoj regati plovilo od pivskih flaša

    Među više od 30 različitih plovila koji su se na 18. Nišavskoj regati spustili od sela Prosek do centra grada, bio je i "čamac" napravljen od plastičnih dvolitarskih pivskih flaša.

    (2) detaljnije
  • regata.jpg

    Stotine učesnika na Nišavskoj regati

    Više stotina rekreativaca će se u nedelju, 15. juna, u 10:30 spustiti niz reku od Proseka do centra Niša na tradicionalnoj Nišavskoj regati.

    (2) detaljnije
  • regata nis

    Održana Nišavska regata

    Od Vrežinskog bazena do tvrđavskog mosta u centru Niša vožena je tradicionalna "Nišavska regata" u organizaciji Safari kluba.

    (1) detaljnije
  • nisava

    Nišavska regata 20. maja

    Šesnaesta "Nišavaska regata" biće održana u nedelju, 20. maja od Proseka do centra Niša.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: