Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 28. 7. 2022.

| Sport

Niška evropska premijera Radničkog večeras, karata još ima

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički Niš
Zeleno svetlo za prolaz u treće kolo; foto: JV / Ljubica Jocić

Prvi evropski meč ove sezone pred niškom publikom Radnički će odigrati večeras od 19 sati kada u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije na stadionu "Čair" dočekuje Gziru sa Malte. Karata još ima u prodaji, treneri oba tima očekuju pobede nakon remija (2:2) u prvom meču. Prenos je obezbeđen za one koji ne mogu ili neće na stadion, a očekuje se da podršku sa tribine pruži i selektor Srbije Nišlija Dragan Stojković Piksi.

Radnički Meč počinje u 19 sati; foto: JV / Jelena Mišić

Evropa je stigla u Niš. Barem na fudbalski teren u vidu utakmice kvalifikacija za Ligu konferencije. Protivnik je Gzira sa Malte, kao i pre četiri godine. U Radničkom, ali i u Nišu se nadaju da će i rezultat biti sličan (4:0).

Trener Radničkog Tomislav Sivić veruje da njegov tim može da pobedi tokom 90 minuta igre i kaže da "nema opravdanja i izgovora". Sa druge strane, šef stručnog štaba Gzire Daren Abdila ističe da su njegovi igrači "autsajderi sa poraslim samopouzdanjem i probaće to da iskoriste".

Ko nije kupio ulaznicu za meč, može to da uradi od 10 sati do početka utakmice na biletarnici hale i na istočnoj tribini stadiona, a cene su 600, 800 i 2.000 dinara.

Kako je potvrđeno Južnim vestima, za one koji ne mogu ili ne žele na stadion, obezbeđen je i prenos na dva kanala RTS-a.

Utakmici bi trebalo da prisustvuje, prema najavama, i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji se vraća na svoj "Čair".

Pobednika ovog duela u trećem kolu čeka duel sa austrijskim Volfsbergerom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Autrikter

    17:24 // 28. 7. 2022.

    Ja znam trojicu ,koji ne navijaju vise za Crv.Zvezdu, jer je Vucic podrzava a Terzic vodi ! Znaci, ne lupaj !

  • Pera

    13:45 // 28. 7. 2022.

    Cukaricki daje besplatat ulaz za njihovu utakmicu kvalifikacija, mi ih teramo na 600+ a ekipi trebaju navijaci u ovalvim utakmicama. Nije problem, dace se tih 600 din ali u kakvim uslovima zivi Jug Srbije u odnosu na Beograd, mogli bi da se izbace sa jednim besplatnim ulazom poput Cuke. Tako ces da dovedes ljude na stadion pa ce mozda neko tamo i da ostane...

  • niszvezda

    12:40 // 28. 7. 2022.

    Student nije zapalio zastavu!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: