Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:45, 10. 2. 2024.

| Sport

Niške atletičarke i stadion "Čair" u spotu Olimpijskih igara i Netfliksovoj seriji

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
atletičarke
A u spotu - stadion "Čair"; foto: printscreen: X @Paris2024

Svet se ove godine sprema za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu, a u oficijelnom promo spotu kojim su pretstavljene medalje za koje će sportisti boriti - nalaze se i takmičarke Atletskog kluba Radnički dok treniraju na stadionu "Čair". Trening niškog Radničkog i kadrovi sa stadiona nalaze se i u seriji My Life with the Walter Boys čija se prva sezona emituje na Netfliksu.

"Jedinstven simbol ostvarenja sna. Najveća nagrada za pobedu ili postolje! Oni u svojim srcima nose stvarni fragment Ajfelove kule. Evo medalja Olimpijskih i Paraolimpijskih igara #Pariz2024", ovim rečima je najavljen zvanični promo spot Olimpijskih igara koje će ove godine biti u Parizu.

A u spotu - stadion "Čair" i takmičarke Atletskog kluba Radnički iz Niša Anastasija Rakić i Simona Lazić. Trener Vladimir Žiković je objasnio kako su se našle u spotu za najvažniji sportski događaj ove godine.

Sa prijateljem koji radi u agenciji za profesionalno snimanje i fotografisanje sam se dogovorio da nas snima i fotografiše- To je bilo 2019. godine i eto, skoro pet godina kasnije organizatori Olimpijskih igara su kupili taj snimak za svoj promo spot - rekao je Živković.

Istog dana su snimani mnogi kadrovi, a jedan drugačiji izabran je za četvrtu epizodu prve sezone serije My Life with the Walter Boys koja se emituje na platformi Netfliks.

U tom kadru su Anja Ilić, Katarina Dobrosavljević, Mitra Milutinović, Neda Veljković i Anastasija Živković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Obaveštenost

    00:01 // 12. 2. 2024.

    Velika šansa za stadion Čair da se probije u svetu. Fenomenalna lokacija za snimanje horor filmova. Stiven King bi se oduševio da dođe na Čair.

  • Aca

    21:57 // 10. 2. 2024.

    Lep segment
    Dobro je da nisu snimili one otvorene šahte pored atletske staze, mada su to simboli naprednih ličnosti kao što je Pesriša, Bulat, Dragana...nadam se da je ona poslednja od radikalno naprednih

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: