Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 27. 10. 2017.

| Sport

Niške košarkašice pune samopouzdanja dočekuju Vrbas

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Student košarka žene
Prvu utakmicu "studentkinje" su dobile sa 121 razlike, a drugu sa 35; foto: Vanja Keser

Iako su jednu utakmicu izgubile, košarkašice Studenta su u preostale dve, koje su odigrale od početka sezone, prosto blistale i deklasirale protivnice. Zato veoma samopouzdane ulaze u meč sa Vrbasom, koji će odigrati u subotu, 28. oktobra od 18:30 u sali Osnovne škole “Duško Radović”, mada su svesne da njihove protivnice imaju veoma jaku startnu petorku.

Upravo te igračice, koje otpočinju meč, su one koje i u nastavku imaju najveću minutažu, pa trener Studenta Dimitrije Stojiljković smatra da je veći broj igračica u rotaciji najveća prednost njegovog tima. Kako košarkašice iz Vrbasa gaje stabilnu i strpljivu igru, za pobedu je Nišlijkama potrebno da igraju što brže.

Nakon pobede protiv Šumadije samopouzdanje je poraslo kod cele ekipe, radili smo možda i najbolje ove nedelje, od početka sezone i vrlo spremni dočekujemo Vrbas. I zdravstveno stanje je odlično, nemamo nijednu povređenu igračicu, tako da maksimalno spremni i motivisani dočekujemo utakmicu u subotu - rekao je Stojiljković.

Student se trenutno nalazi na 4. poziciji Prve lige, sa najboljom koš razlikom u odnosu na ostale timove u takmičenju. Sa druge strane, Vrbas je na 6. mestu, sa dva poraza i jednom pobedom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: