Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 2. 2. 2017.

| Sport

Niške rukometašice menjaju sredinu za meč sa Borom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa Bor
Niške rukometašice će se fokusirati na odbranu; foto: Vanja Keser

Godina je odlično počela za rukometašice Naise, pa se posle pobeda nad Jagodinom i Kikindom nadaju da će i Bor “pasti” u sali osnovne škole “Dušan Radović” u subotu, 4. februara od 18:30.

Zbog Dejvis kupa Nišlijke ne mogu da nastupe u hali “Čair” u kojoj i treniraju, zbog čega nisu zadovoljni, kako kaže trener Svetislav Jovanović, ali to ne menja njihove ambicije.

Promena sale nije dobra, nemamo baš pozitivna iskustva iz tih manjih sala, ali takva je situacija i mi idemo na pobedu. Bor je dosta dobra ekipa, u prijateljskim utakmicama koje smo odigrali je uvek bio neki egal rezultat, tako da će sigurno da bude tvrdo. Kao i uvek mi se nadamo da će nam čvrsta odbrana omogućiti da ponovo pobedimo - priča Jovanović.

Što se tiče igračica, Anja Belić i Dea Aleksić nisu trenirale zbog temperature, ali se Jovanović nada da će ipak moći da nastupe u subotu.

Naisa je 4. u ženskoj Superligi sa 7 pobeda, ali i 5 poraza, svih na strani u prvom delu sezone kada nikako nisu uspevale da trijumfuju na gostujućem terenu. Boranke su se posle 7 godina vratile u najjače takmičenje i sada su na 7. mestu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: