Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:50, 29. 9. 2018.

| Sport

Niške stonoteniserke otpočinju Superligu sa dva gostovanja

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Josip Kolumbo stonoteniserke
Niške stonoteniserke idu na plej-of; foto: STK Josip Kolumbo

Tokom prve dve nedelje novog izdanja Superlige niške stonoteniserke imaće dva gostovanja, a tek 13. oktobra igraju prvi meč kod kuće. Prvi je na redu duel u Senti, sa istoimenim klubom, zakazan za subotu, 29. septembar, a u klubu Josip Kolumbo kažu da idu na pobedu.

Od igračica koje su prošle sezone izborile plasman u Superligu ostale su Olga Mijailović i Ivana Gržalja, priča predsednik kluba Dušan Popović, a priključile su se pre dva i po meseca Monika Molnar i Ivana Vejnović.

Sve što se počne na vreme dobro se završi. Uvek se na kraju sezone pravi tim, ne pravimo tim u prelaznom roku i to se i ove godine pokazalo kao dobitna kombinacija. Napravili smo odličan tim, idemo korak po korak, imamo neke ambicije u naredne 2, 3 godine, a ove idemo na plej-of, što je realno - priča Popović.

Vikend nakon Sente Nišlijke putuju za Bačku Topolu, gde će protiv ekipe TSC odigrati duel drugog kola, a 13. oktobra ih očekuje i prvo domaćinstvo u Superligi, kada će ugostiti novosadski tim NS.

Podsetimo, stonoteniserke kluba Josip Kolumbo osigurale su prošle sezone plasman u Superligu tri kola pred kraj takmičenja, pa će ove biti jedini klub južno od Beograda u najjačem domaćem prvenstvu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: