Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 22. 6. 2020.

| Sport

Niške stonoteniserke zbog problema sa prevozom nisu odigrale meč, kao prve čekaju plej-of

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
josip kolumbo stoni tenis jun 2020
Nastavile sa pobedama; foto: STK Josip Kolumbo

Poslednji meč u osnovnom delu Superlige stonoteniserke niškog kluba Josip Kolumbo nisu odigrale jer se niko iz kluba sa juga Srbije nije pojavio na zakazanoj utakmici u Novom Sadu, zbog problema sa prevozom, pa je taj duel Novi Sad dobio službenim rezultatom 4:0. Nišlijke su sačuvale prvu poziciju, a u subotu, 27. juna igraju u Beogradu polufinale plej-ofa sa TSC-om iz Bačke Topole.

Stoni tenis Josip Kolumbo prekinuo niz od 17 pobeda; foto: STSS

Niške stonoteniserke nisu uspele da Superligu završe savršenim skorom pošto su u poslednjem duelu izgubile službenim rezultatom pošto se niko iz ekipe nije pojavio na meču sa Novim Sadom. Problem je bio u prevozu, kako kaže trener Dušan Popović.

Stala su nam kola kod Beograda i javio sam odmah komesaru. Imam i račun auto-službe za popravku kola, koji sam dostavio komesaru, a na kraju je odlučeno da se meč završi službenim rezultatom za Novi Sad. To nas ne pomera sa prve pozicije i remeti planove pred plej-of - kaže Popović.

Ekipa Josipa Kolumba će u subotu, 27. juna od 17 sati igrati polufinale plej-ofa u Beogradu, a protivnik je TSC iz Bačke Topole, četvrtoplasirana ekipa Superlige.

Drugi polufinalni par čine Novi Sad i Panonija.

Drugi predstavnik Niša u najvišem rangu, ali u muškoj konkurenciji, Železničar nije uspeo da se domogne plej-ofa pošto je a 4:3 izgubio od Požarevca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    14:10 // 22. 6. 2020.

    Loša organizacija i ovog trenera nestala ulicom u penziju zašto da nam omladina propada a imamo kvalitetnu decu.Neko mlad i sposoban da vodi ovu decu.Dušana penzionera na drugo mesto

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: