Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:40, 6. 10. 2017.

| Sport

Niški MMA borac nikad spremniji dočekuje spektakl u Ljubljani

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
MMA
Kanal Sport klub će događaj prenositi uživo; foto: Nikola Pejčić

"Cage Fighting Championship", manifestacija koje će se 14. oktobra od 18 sati održati u najpoznatijoj hali u Ljubljani, okupiće velika imena iz sveta boksa, kik-boksa i MMA, a očekuje se veliki spektakl. Među borcima će se naći i Nišlija Aleksandar Stojičić, koji se već dugo sprema za ovaj meč, a očekuje da u "Tivoliju" nastavi niz bez poraza i pobedi sunarodnika Stefana Zvijera.

On je malo iskusniji od Nišlije ali je, za razliku od njega, imao jedan poraz u karijeri, uz 5 pobeda. Jedini neuspeh doživeo je pre skoro pola godine, kada je i dospeo u žižu javnosti, jer ga je Crnogorac Vaso Bakočević nokautirao kada se okliznuo, nakon čega su navijači uleteli u ring i nastala je opšta pometnja i tuča.

Svestan izazova koji ga očekuje, Nišlija se za ovu borba spremao mesecima, pa je tako u rodnom gradu vežbao fizičku snagu i izdržljivost, a zatim je u Nemačkoj i Italiji sa najboljim svetskim trenerima usavršavao tehnike boksa, kik-boksa i brazilskog džiju-džicu, kojim se takođe vrlo uspešno bavi.

Završni deo priprema sam odradio u Glazgovu u Škotskoj, u klubu Higher Level. To je jedna od najboljih akademija u Britaniji, trenirao sam sa profesionalcima koji su u samom vrhu MMA, koji se bore u najboljoj organizaciji na svetu, a to je UFC. Uspeo sam da iz sebe izvučem maksimum i da se odlično pripremim na svim poljima - priča Stojičić.

On smatra da je tokom priprema iz sebe izvukao maksimum, te da nikada nije bio bolje pripremljen, uprkos činjenici da je tako bilo na svakom od dosadašnja 4 meča, jer je iz svakog izašao kao pobednik.

Pošto u profi vodama sada imam skor od četiri pobede bez poraza i apetiti su dosta drugačiji i veći. Ovaj meč mi je jako bitan za dalji tok karijere, želim da ostanem neporažen i nastavim pobednički niz. Znam da će me to dovesti do borbe za titulu najvećih evropskih organizacija - rekao je Nišlija.

Inače, u Ljubljani se očekuje veliki spektakl, s obzirom na to da će velika imena borilačkih sportova nastupiti u "Tivoliju", hali koja je pre par godina bila i dom grupne faze Evropskog prvenstva u košarci. Tako će nastupiti i najmlađa svetska prvakinja u boksu Ema Kozin, te Deni Vilijams, čovek koji je naneo jedan od 4 poraza u karijeri Majku Tajsonu. Zato, prenos će Balkanci moći da gledaju uživo na kanalu Sport klub.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: