Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:08, 31. 7. 2016.

| Sport

Niški Radnički izgubio od Spartaka

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Mrkic
Ova dva tima sastala su se i aprilu, ali je tada pobedio Radnički za plasman u plej-of

Iako je u prvom poluvremenu utakmice, koje se završilo bez golova, delovalo da niški Radnički ima veće šanse za pobedu od subotičkog Spartaka, u prvih 8 minuta drugog poluvremena Nišlije su primile 2 gola, u 89. minutu smanjile razliku na 2:1, a na kraju je Spartak iz kontre došao do konačnih 3:1.

Nišlije su na početku utakmice imale veći posed lopte, ali bez većih šansi sa go, dok su se Subotičani sa pauze vratili odvažniji i poentirali u 50. minutu za šta se glavom pobrinuo Mudrinski.

Nakon toga je Radnički oslabio drugi žuti karton za štopera Miloša Živkovića i nastavio sa 10 igrača. Ovaj momenat trener Nišlija Milan Rastavac smatra prekretnicom na utakmici.

Tada su se okolnosti promenile, utakmica je dobila sasvim drugačiji tok, a fudbaleri Spartaka znali su to da iskoriste. No, s obzirom na to da je početak prvenstva, potrebno je još vremena da se sinhronizujemo i ukomponujemo i stoga ne mogu da budem potpuno nezadovoljan, jer bilo je određenih segmenata u igri koji su stvarno bile dobre – kaže Rastavac za sajt Radničkog.

pres Treneri oba tima jedan drugom poželeli sreću; foto: fkradnickinis.rsDodaje da je problem bila realizacija, “što zbog nekih njihovih slabosti, što zbog sjajnih intervencija golmana Mirkovića”.

Već u 53. minutu drugi gol za Spartak postigao je Ćalasan, a Nišlijama se nada da će možda doći makar do jednog boda vratila u 89. minutu kada je Saša Stojanović iz slobodnog udarca pogodio gornji levi ugao Mirkovićevog gola.

Radnički se zatim bacio u napad, ali primio još jedan go iz kontre pogotkom Ivanovića. Na semaforu stadiona u Novom Sadu pisalo je 3:1.

Podsetimo, Radnički je posle ove utakmice ostao na 3 boda jer u prvom kolu Superlige savladao Čukarički sa 2:1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • localloyal

    12:25 // 1. 8. 2016.

    Ponavljam se,ali moram jos jednom. Nigde nema ovakvh paljevina kao u Nisu. Kada pobediomo idemo u Evropu,cim izgubimo drvlje i kamenje na sve i svakog! Tek je drugo kolo,mozda treba jos vremena igracima da se uigraju,jer je ovo skroz drugi tim. Protiv Cukarickog smo imali srece,jer oni nisu iskoristili tri 100% prilike,protiv Spartaka nam se to vratilo. Bice bolje...

  • MIDA

    11:45 // 1. 8. 2016.

    Neznam ko je zaduzen direktno za transfere,ali nije u redu da dovodite i znane i neznane igrace.Ko je bre taj Kartal,Najdovski,hajde nemojte se zajebavati samo zato sto ce vam njihovi menadzeri gurnuti po koju kintu.Neka mi neko objasni da u Nisu nema dobrih mladih stopera ili vec onih koji imaju neko svoje ime.Oni nece koristiti usluge smestaja,hrane jer su na maminom jastuku i maminoj kuhinji.Samo muljate,ko moze da objasni zasto Peric nije prvi golman,zasto nisu dobri Mare Randjelovic,Kornjaca,Simov,mali Makac i neznam ko jos.Vraca se Popara i znamo zasto i ko ga vraca,samo je on jos trebao i mi smo evropa.Dubioza VELIKA!Radane,Radane proveri sve transfere i ne dozvoli da te dva coveka zamajavaju.Grad placa njihove poteze a igraci koji dolaze na kraju odlaze bez obestecenja i samo oni dobro prodju u toj prici.

    • Nebitno

      18:22 // 3. 8. 2016.

      Potpuno se slazem. Dovode se kojekakvi igraci, potpisuju se ugovori i ti igraci moraju biti isplaceni igrali oni ili ne, jer su pod ugovorom. Mulja se, itekako, samo se sve za sada fino zataskava. Razni menadzeri namecu svoje igrace koji nisu kvalitetni. Dovedite prava pojacanja, dosta je neozbiljnosti.

    • Nebitno

      18:25 // 3. 8. 2016.

      I da, definitivno ima igraca iz Nisa koji bi mogli da budu adekvatna pojacanja, ali od njih,"na zalost", samo klub ima koristi ako bi bili prodani.

  • sava

    07:16 // 1. 8. 2016.

    Ma golman i levi bek podhitno da se menjaju.Sva tri gola kao jaje jajetu-protivnik bez problema prolazi po desnom krilu,centrir-nas golman sva tri puta ukopan na liniji i naravno primamo gol.Cakiju svaka cast za slobodnjake u prva dva kola.Glavu gore,bice bolje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: