Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 4. 9. 2012.

| Sport

Niški Radnički licencirao 24 fudbalera

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Foto: Bratislav Stevanović

Prelazni rok u Superligi je završen, Radnički na spisku ima 24 fudbalera. U klub bi trebalo da stignu Saša Stojanović, Dalibor MItrović i dvadesetogodišnji Kamerunac Noe Ačile Kvin Amban.

Završen je prelazni rok u fudbalskoj Superligi, klubovi su završili sa pregovorima, transferima i kreiranjem timova. Spiskovi licenciranih igrača su predati, a iz niškog kluba poslata je lista sa 24 imena. To izgleda nije konačno jer je moguće licencirati igrače ako ima slobodnog mesta.

sasa stojanovc Saša Stojanović; foto: transfermarkt.co.uk

Na spisku nema Saše Stojanovića koji je najavljen za veliko pojačanje kluba, ali verujemo da će dobiti mogućnost da pomogne Radničkom već protiv Smedereva 15. septembra. Saša Stojanović (29), ofanzivni vezni igrač, dolazi iz Etnikosa, a pre toga je igrao u Hapoelu iz Haife, Arisu, Rozendalu, Ajndhovenu i PSV-u.

- Nismo imali kvalitetne uslove u prelaznom roku da uradimo kako smo hteli. Želja nam je bila da sačuvamo "kostur" tima sastavljen od igrača koje smo procenili da mogu da se nametnu - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

aleksandar-bajveski.jpg Aleksandar Bajevski

U Niš je stigao i Aleksandar Bajevski (32), reprezentativac Makedonije. Ovaj napadač karijeru je počeo u Vardaru odakle je pošle otišao u OFK Beograd. Prošle sezone igrao je u Indoneziji gde je nastupao za ekipu Pelite.

- Do 15. septembra stiže i Dalibor Mitrović. Iz Kameruna dolazi Kvin Amdan Noe Ačile, štoper - kazao je Aleksandar Ilić.

dalibor mitrovic Dalibor Mitrović; foto: Narodne novine

Dalibor Mitrović (34) je počeo karijeru u niškom Radničkom, potom je otišao u Briž (Belgija). pa u belgijske klubove Vesterlo i Sent Truden. Vratio se u Srbiju 2003. godine i igrao u Radu. Ovaj napadač je zatim bio u francuskom Ajačiju i rumunskom Argesu. Nakon toga vratio se u Rad, pa je usledilo igranje u Song Lamu u Vijetnamu, Brantfordu i London Sitiju u Kanadi.

kvin Kvin Amdan Noe Ačile; foto: backpagepix.co.za/live/download_new.php?image_id=708639

 

 

 

Kamerunac Kvin Amdan Noe Ačile (22) igra na poziciji štopera, a u Niš stiže iz kluba Koton Sport iz Kameruna. Ovaj klub je prošle godine osvojio titulu prvaka države, a Koton Sport je najuspešniji fudbalski klub u Kamerunu. 

Na spisku je i Ivan Milenković kom je u petak, 31. avgusta saopteno da se ne računa na njega. Poslednjeg dana prelaznog roka Ivanu Milenkoviću i Jovanu Jovanoviću je saopšteno da ne računaju na njih. Milenković je ostao da trenira sa ekipom, dok je Jovanović otišao u Slogu iz Kraljeva. 

- Imamo još jedno mesto prazno, nismo sve završili. Moramo da gradimo ekipu koja može da odgovori na naše potrebe - istakao je Aleksandar Ilić.

Na spisku ima 24 fudbalera, a moguće je licencirati 25 imena. Kako saznajemo, na spisku neće više biti Ivana MIlenkovića, Nenada Stamenkovića i mladog Mladena Petrovića. Njihove pozicije bi trebalo da zuazmu Saša Stojanović, Dalibor Mitrović i Kamerunac Kvin Amdan Noe Ačile.

Priliku da vidimo pojačanja imaćemo, najverovatnije na Čairu, kada 15. septembra Radnički dočekuje Smederevo.

Spisak licenciranih igrača od 31. avgusta 2012. godine:

BrojIme i prezime igrača
1PERIĆ Miloš
2ĐORĐEVIĆ Bojan
3VUKOMANOVIĆ Branislav
4LUKIĆ Nikola
5STEFANOVIĆ Stevan
6ŽIVKOVIĆ Miloš
7PAVLIČIĆ Milan
8BINIĆ Vladan
9BAJEVSKI Aleksandar
11RANĐELOVIĆ Marko
12IVANOV Dušan
13 
14PETROVIĆ Miloš
15JOVANOVIĆ Milan
16PEŠIĆ Zoran
17PEJČIĆ Bratislav
18MILENKOVIĆ Ivan
19KOLAREVIĆ Dušan
20STAMENKOVIĆ Predrag
21PETROVIĆ Strahinja
22STAMENKOVIĆ Nenad
23VASKOVIĆ Zoran
24JOVANOVIĆ Aleksandar
25PETROVIĆ Mladen
36FILIPOVIĆ Miodrag

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • mladjowar

    20:44 // 5. 9. 2012.

    Dok je igrao za radnicki pre vise od 10 god bacio je dres na zemlju i pregazio ga nezadovoljan odlukom trenera da ga zameni koliko se ja secam. Posle toga je bio suspendovan.
    Nakon toga nosio je dres radnickog na Pixijevoj oprastajnoj utakmici ali ga je publika ispratila zvizducima...

  • nikola

    11:02 // 5. 9. 2012.

    Tu je Vaske pogledaj malo bolje. A sta je uradio to Daca?

    • mladjowar

      11:23 // 6. 9. 2012.

      Videh za vasketa da je tu sad...
      A sto se Dace tice on je u jednoj sezoni pre vise od 10 god dog je igrao za radnicki nezadovoljan bacio dres na zemljui nezadovoljan nekom odlukom trenera i sutnuo ga...
      Nakon toga je bio suspendovan i naravno izvizdan od nas meraklija.
      Posle toga jos jednom je nosio dres fk radnickog ali na oprastajoj utakmici Piksija na cairu kad je takodje bio izvizdan....
      Neke stvari se ne mogu zaboraviti tako lako....

  • aca

    09:04 // 5. 9. 2012.

    radnicki ce imati jako dobru ekipu...ekipu za evropu...na transfermarktu Lukic Nikola vredi 250.000 evra...a vredece puno vise...pogledajte na yu tubu kako decko igra,///

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: