Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 11. 1. 2013.

| Sport

Niški Radnički počeo pripreme

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
pripreme-radnickog-zima-2013.jpg

Na pomoćnom terenu stadiona Čair fudbaleri niškog Radničkog počeli su pripreme za prolećni deo sezone u Superligi. Na prozivci bilo 27 igrača.

Nakon dva dana odlaganja, fudbaleri Radničkog počeli su sa treninzima u 2013. godini. Prozivka je prvobitno bila zakazana 9. januara, ali su igrači odbili da treniraju zbog neizmirenih zarada. Nakon razgovora sa Upravom kluba, igrači su odlučili da prekinu štrajk.

radnicki

Na prozivci su bili golmani Zoran Vasković, Miloš Perić, Miodrag Filipović i Đorđe Stamenković, zatim igrači koji su prošle polusezoni registrovani Predrag Stamenković, Bojan Đorđević, Miloš Živković, Miloš Petrović, Nikola Lukić, Dušan Kolarević, Bratislav Pejčić, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Simov, Saša Stojanović, Vladan Binić, Dalibor Mitrović, Milan Jovanović, Dušan Ivanov, Stevan Stefanović, Strahinja Petrović, Mladen Petrović, Ivan Milenković i igrači iz omladinskog pogona ili na probi Petar Mitić, Mladen Mitrović, Marko Mrkić, Stefan Marković i Dimitrije Đorđević.

Zbog obaveza u klubu treningu nije prisustvao šef stručnog štaba Aleksandar Ilić, a vodili su ga pomoćni treneri Dejan Tričković i Nenad Stamenković.

- Krenućemo dosta naporno od samog starta. U planu je da se danas i sutra odrade po dva treninga, u nedelju jedan, a u ponedeljak će biti slobodan dan. Posle toga, u sličnom ritmu ćemo nastaviti sve do odlaska na pripreme - rekao je Nenad Stamenković.

U planu je da ekipa Radničkog ode na pripreme 4. februara na Dojransko jezero (Makedonija) i da bude tamo do 15. februara. Na prozivci nije bilo Zorana Pešića i Branislava Vukomanovića koji su otišli, Marka Ranđelovića koji je trenutno odsutan i Aleksandra Bajevskog i Milana Pavličića sa kojima Uprava treba da obavi dodatne razgovore. O pojačanjima se još ne priča.

- To je pitanje za Aleksandra Ilića, ali verovatno su u planu pojačanja na pozicijama koje šef proceni da su nam potrebna - dodao je Nenad Stamenković.

Još nije poznato koliko će pripremnih utakmica Radnički odigrati. Polusezona u Superligi bi trebalo da počne 27. febrauara, a Radnički igra sa Novim Pazarom u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Johny

    18:04 // 11. 1. 2013.

    Sutra igra Konstantin napisite nesto

    • Popokatepetl

      23:18 // 11. 1. 2013.

      Ludi smo bez konstantina, ko banana bez asfalta.

  • stanimir djordjević

    13:02 // 11. 1. 2013.

    Dobro se pripremite da nas više puta obradujete nego jesenas.Srećno nam bilo.

  • Juznjak

    12:30 // 11. 1. 2013.

    Tuze klub, traze prevelike sume novca ,
    a da paradoks bude jos veci medju njima
    su i radnici i igraci koji u njemo i dalje
    rade i igraju .
    evo sa sajta Radnickog
    http://www.fcradnicki-nis.com/vest.php?id=130
    Pogledajte komentar koji je objavio @pera .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: