Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:45, 2. 10. 2016.

| Sport

Niški Radnički ponovo poražen u Novom Pazaru

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Caki-Stojanović---Vanja-Keser.jpg
Novi Pazar neosvojiva tvrđava za Radnički; foto: Vanja Keser

I u petom međusobnom duelu u Novom Pazaru između istoimenog kluba i Radničkog iz Niša trijumfovao je domaćin, ovog puta minimalnim rezultatom, 1:0.

Gol odluke postigao je Nikola Dimitrijević u 32. minutu i tako doneo svom timu prvu pobedu posle 7 odigranih kola. Novopazarci tri boda nisu osvojili od 10. avgusta i gostovanja u Subotici Spartaku (5:2).

Sa druge strane Nišlije su pretrpele poraz prvi put posle susreta sa Crvenom zvezdom na Čairu, a nakon tog duela ostvarili su 4 pobede i 1 remi.

Nišlije su veći deo meča imali bolji posed lopte, ali organizacija igre nije bila na potrebnom nivou, pa nisu bili toliko opasni. Pazarci su u napadu bili dosta konkretniji i opasniji i za 90 minuta imali više udaraca ka golu protivnika.

Trećim porazom u sezoni Nišlije su 3. mesto prepustile beogradskom Partizanu i sada su na 4. poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok je Novi Pazar sada 11. sa 11 bodova.

Sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a nakon toga na Čaiur će gostovati ekipa Bačke.

NOVI PAZAR - RADNIČKI 1:0 (1:0)

Stadion: Gradski stadion, Novi Pazar

Glavni sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

Žuti kartoni: Micevski, Stanojević (Novi Pazar), Arsić, Petrović, Stanojević, Bulatović

Novi Pazar: Bojan Zogović, Jovica Vasilić, Darko Stanojević, Enver Alivodić, Anid Travančić (od 83. Anes Rušević), Bojan Čečanić, Lazar Pajović, Nikola Dimitrijević (od 90. Denis Biševac), Slavko Marić, Milan Svojić (od 74. Miloš Lepović), Darko Micevski

Radnički: Vladimir Bajić, Radoš Bulatović, Aleksandar Ignjatović (od 85. Ramazan Isaev), Nikola Stanković, Miloš Petrović, Miloš Stanojević, Lazar Arsić, Saša Stojanović, Dušan Živković (od 78. Andreja Apostolović), Marko Mrkić, Milan Pavkov (od 61. Aleksa Jovanović)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ika

    14:51 // 3. 10. 2016.

    Posle 4 pobede i jednog neresenog meca doziveli smo poraz.Pa sta? To je sport i pobede i porazi su deo sporta. Gde mi nam kraj bio da sve utakmice pobedjujemo, naravno da cemo biti u najmanju ruku na cetvrtom mestu u to sam potpuno siguran, bili bi smo i predhodnog prvenstva sa slabijom ekipom od danasnje da Zvezda protiv Vojvodine nije izvela trecu postavu.TO JE REALNO SVE DRUGO SU MASTARIJE !

    • Sale

      15:59 // 3. 10. 2016.

      Kako stvari stoje Napredak je trenutno bolja ekipa!

    • Mika

      23:47 // 3. 10. 2016.

      Foliranje,ovo je nas domet.Sa Petrovicem,Ramazanom,Apostolovicem je to.Ako se ovako nastavi sa forsiranjem igraca sp.dir.i njegovog druga svetski priznatim agentom sa briljantnom karijerom nama se lose pise.Hajde botovi i njihovi podanici udarite sada po autoru ovog komentara.

  • Opa

    10:59 // 3. 10. 2016.

    Opa, opa, Meraklije tropa. Toliko od mene. Kome treba još biće, biće.

  • Lahor

    05:55 // 3. 10. 2016.

    Šteta

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: