Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:25, 24. 8. 2012.

| Sport

Niški Radnički remizirao sa Kragujevčanima

Autor:Lj.S.Izvor:Južne vesti
bojan djordjevic
Marko Ranđelović (levo) u duelu sa Ivanom Pejčićem

Fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) sa Radničkim iz Kragujevca u 3. kolu Superlige na Gradskom stadionu u Jagodini.

Daleko od Niša Radnički je odigrao prvu utakmicu kao domaćin ove sezone. Zbog rekonstrukcije stadiona Čair niški tim je bio domaćin u Jagodini u prvom meču trećeg kola Superlige, a u goste mu je stigao imenjak iz Kragujevca. Niški Radnički je osvojio bod u utakmici u kojoj je rival imao više prilika i bio je bliži pobedi.

Niški Radnički poveo je u 58. minutu golom Vladana Binića koji je solo akcijom došao do gola protivnika i samo prebacio loptu preko golmana Ognjena Čančarevića. Biniću je loptu na polovini terena dodao Aleksandar Jovanović koji je loptu oduzeo Aleksandru Kosariću.

Slavlje Nišlija nije trajalo mnogo jer je u 61. minutu Miloš Tintor iskoristio centrašut Ivana Pejčića iz slobodnog udarca i izjednačio rezultat na 1:1.

Radnički iz Niša je imao još dve izgledne šanse, obe na početku oba poluvremena. Prvu šansu nije iskoristio u 1. minutu Strahinja Petrović nakon centrašuta Zorana Pešića sa leve strane. u 46. kinutu Strahinja Petrović je dodao Bratislavu Pejčiću. koji je šutirao iz daljine i pogodio golmana.

Podela bodova odgovara Radničkom iz Niša.

- Sigurno moramo biti zadovoljni. Znali smo da nam preti opasnost iz prekida. Moram da kažem da smo napredovali u igri i da nam svaki bod znači. Za sada imamo 4 boda što je dobar rezultat za jednu ekipu koja se posle 9 godina vratila u Superligu - rekao je psole meča Aleksandar Ilić, trener Radničkog iz Niša.

Gosti su imali više prilika, ali su iskoristili samo jednu.

- Ekipa ima pad koncentracije kada se lomi, a to ne sme da se desi. Posle smo pokazali ozbiljnost i brzo smo se vratili. Raduje me pozitivna atmosfera, polako dolazimo do naše igre. Bili smo bliži pobedi - rekao je Slavenko Kuzeljević, trener kragujevačkog Radničkog.

U četvrtom kolu Nišlije gostuju Crvenoj zvezdi, a taj meč će biti verovatno odigran 2. septembra. Posle 3 kola niški tim ima 4 boda (po pobedu, remi i poraz)


Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:1 (0:0)

Gradski stadion u Jagodini
Sudija: Dragan Krstić

Žuti kartoni: 84. minut Bratislav Pejčić (Radnički Niš); 72. minut Miloš Tintor, 84. minut Miljan Mutavdžić (Radnički Kragujevac).
Crveni kartoni: -

Radnički Niš: Miloš Perić, Zoran Pešić, Miloš Petrović, Marko Ranđelović, Bojan Đorđević, Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Strahinja Petrović, Vladan Binić (od 87. minuta Jovan Jovanović), Stevan Stefanović (79. minuta Ivan Milenković).

Radnički Kragujevac: Ognjen Čančarević, Petar Pavlović, Aleksandar Kosorić, Miloš Tintor, Dragan Radosavljević, Ivan Petrović (od 91. minuta Ivan Obrovac), Milan Svojić (od 65. minuta Predrag Sikimić), Miljan Mutavdžić, Srđan Simović, Darko Spalević, Ivan Pejčić (od 87. minuta Stefan Nedović).

Ostali parovi 3. kola:

24.08. u 17h OFK Beograd - Hajduk
24.08. u 17h Sloboda - Donji Srem
24.08. u 17h Javor - Spartak
24.08. u 17h Rad - Smederevo
24.08. u 19:30h Vojvodina - BSK
25.08. u 17h Novi Pazar - Crvena zvezda
25.08. u 19h Partizan - Jagodina

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Stamenkovic

    02:21 // 26. 8. 2012.

    Darko svak ačast na tekstu u ovom tekstu je sve rečeno šta se dešavalo u Jagodini a što se tiče Meraklija ni ja nikad nisam video ovoliko ljudi na jednom gostovanju jesmo bili domaćini ali u gostima svaka čast svim nišlijama koji su došli i da na Marakani nas bude još više i da budemo svi ko jedan bez razmirica !!!

  • Cika_Ivan

    13:41 // 25. 8. 2012.

    Darko, hvala na pojasnjenju, vidi se da si dobar momak i normalan i veran navijac.Meraklijama zelim dobru organizaciju i dobar navijacki prezent Nisa u Beogradu, narednoga vikenda.Nadam se da cete otici u velikom broju i dokazati da se fudbal prati i u drugim gradovima sem glavnoga i da cete ponasanjem na tribini dati domaci zadatak ostalim navijackim grupama.Sportski pozdrav i srecno Meraklije.

  • Darko Stojanovic

    12:50 // 25. 8. 2012.

    Nema cika Ivane nikakvih razmirica, niti tuca medjusobnih. Neki deran je napravio problem, iscupali su mu usi i gotova prica. To sto ste videli hitnu pomoc je zato sto je stariji covek koji je stajao na 10 metara od mene dobio infarkt ili sta vec, pa su ga na nosilima onesvescenog spustili do atletske staze, pa onda ga odvezli hitnom. Jucerasnji dan je bio za ponos jer je ono juce bilo najmasovnije gostovanje Nislija jos od 86. godine i povratka tada Radnickog u Prvu Saveznu ligu!5 autobusa Nis Ekspresa i desetina automobila je dokaz da je Radnicki bio i ostao ljubav Nisa!O tome ovde treba da se pise i prica, a ne o momku koji je dobio batine zato sto nije s eponasao kako dolikuje nama Nislijama!
    Sportski pozdrav svima kojima je ovaj grad i Radnicki u srcu i poziv da odemo u jos vecem broju na Marakanu i oborimo sve rekorde!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: