Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:25, 24. 8. 2012.

Niški Radnički remizirao sa Kragujevčanima

bojan djordjevic Marko Ranđelović (levo) u duelu sa Ivanom Pejčićem

Fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) sa Radničkim iz Kragujevca u 3. kolu Superlige na Gradskom stadionu u Jagodini.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Luka Sombor

    20:13 // 24. 8. 2012.

    Zasto niko ne spominje tuce koje su se dogodile tokom utakmice?

  • a

    21:08 // 24. 8. 2012.

    jedan stariji navijac radnickog izgleda teze povredjen

  • Pacov

    21:16 // 24. 8. 2012.

    Zasto su se pobili medjusobno nasi?Doduse i Djavoli nisu bili bolji...Sramota!

  • iz jagodime

    21:45 // 24. 8. 2012.

    Jedna osoba teško povredjena, policija nezainteresovana, radarima smeta samo ako se slika.

  • Real Sa Nisave

    22:38 // 24. 8. 2012.

    Kakve tuce!Coveku je otkazalo srce, pa je prevezen u bolnicu!

  • Miki Friteza

    22:38 // 24. 8. 2012.

    Zato sto je to,totalno nebitna stvar,fudbal nam je na prvom mestu,a to sta se desava na tribinama,ne treba da vas interesuje!!!

  • Miki Meraklija

    04:34 // 25. 8. 2012.

    Pa i nije bas da nije bitno.Treba postovati i tog Nisliju sto se dao put Jagodine po onom vremenu,u ne bas mladim godinama(kako sam razumeo).A negde sam procitao da ga je policija izgurala,pa ako je to tacno,rad bi bio da jednom na sportskim priredbama i neki policajac popije neku kaznu za prekoracenje ovlascenja(mada nesto ne verujem u to).

  • XS

    06:00 // 25. 8. 2012.

    Ovaj bod je premija. Slabi smo bili u napadu. Bice bolje.

  • Vladimir

    11:07 // 25. 8. 2012.

    Pericu svaka cast!

  • Cika_Ivan

    11:15 // 25. 8. 2012.

    Kako nebitna stvar?!Nakon 9 godina niski tim se vratio u elitu i najzad dobio prenos na tv-u, a ono sto sam video je tuca na obe tribine i to medjusobna, hitnu pomoc itd.lepo ste se pokazali u najbitnijem mecu u zadnjih 9 godina, jos vas je cela Srbija gledala uzivo!Pogotovu zato sto znam da ste uvek bili navijacka grupa za primer, jedna od lepsih stvari koju Nis ima.Sve najbolje u nastavku sezone, nadam se da cete biti brojniji na gostovanjima i da cete resiti unutrasnje razmirice.

  • Mr.x

    11:38 // 25. 8. 2012.

    Ko nije bio na stadionu nemoj da komentarise tucu kod meraklija!!!jer nije bilo tuce vec je jedan navijac kragujevackih djavola dosao u masu meraklija i popio batine,sta je ocekivao idiot drogirani......

  • Darko Stojanovic

    12:50 // 25. 8. 2012.

    Nema cika Ivane nikakvih razmirica, niti tuca medjusobnih. Neki deran je napravio problem, iscupali su mu usi i gotova prica. To sto ste videli hitnu pomoc je zato sto je stariji covek koji je stajao na 10 metara od mene dobio infarkt ili sta vec, pa su ga na nosilima onesvescenog spustili do atletske staze, pa onda ga odvezli hitnom. Jucerasnji dan je bio za ponos jer je ono juce bilo najmasovnije gostovanje Nislija jos od 86. godine i povratka tada Radnickog u Prvu Saveznu ligu!5 autobusa Nis Ekspresa i desetina automobila je dokaz da je Radnicki bio i ostao ljubav Nisa!O tome ovde treba da se pise i prica, a ne o momku koji je dobio batine zato sto nije s eponasao kako dolikuje nama Nislijama!
    Sportski pozdrav svima kojima je ovaj grad i Radnicki u srcu i poziv da odemo u jos vecem broju na Marakanu i oborimo sve rekorde!

  • Cika_Ivan

    13:41 // 25. 8. 2012.

    Darko, hvala na pojasnjenju, vidi se da si dobar momak i normalan i veran navijac.Meraklijama zelim dobru organizaciju i dobar navijacki prezent Nisa u Beogradu, narednoga vikenda.Nadam se da cete otici u velikom broju i dokazati da se fudbal prati i u drugim gradovima sem glavnoga i da cete ponasanjem na tribini dati domaci zadatak ostalim navijackim grupama.Sportski pozdrav i srecno Meraklije.

  • Milan Stamenkovic

    02:21 // 26. 8. 2012.

    Darko svak ačast na tekstu u ovom tekstu je sve rečeno šta se dešavalo u Jagodini a što se tiče Meraklija ni ja nikad nisam video ovoliko ljudi na jednom gostovanju jesmo bili domaćini ali u gostima svaka čast svim nišlijama koji su došli i da na Marakani nas bude još više i da budemo svi ko jedan bez razmirica !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: