Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:29, 24. 1. 2018.

| Sport

Niški Sinđelić pazario po srpskoligaškim klubovima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Sinđelić-Car---L.-M.
Takmičenje u Srpskoj ligi istok se nastavlja sredinom marta; foto: L. M.

Za sada je samo jedan fudbaler napustio niški Sinđelić, dok su njih šestorica, uglavnom iz srpskoligaških klubova, pristigla u Durlan. Cilj ekipe, koja “zimi” na 4. poziciji Srpske lige Istok, na proleće je da ostane pri vrhu tabele, kako kaže njihov trener Predrag Stamenković, ali bez “moranja” da se uđe u viši rang takmičenja.

Čak dva golmana stigla su u Durlan tokom prelaznog roka, kaže Stamenković, Nikola Krstić i Toma Koković, koji je do prošlog leta bio u ivanjičkom Javoru. Tu su i vezni fudbaleri Ivan Kaličanin i Jovan Vidojević, napadač Ivan Pejčić, koji je nastupao za niški Radnički, dok Miloš Tošić stiže iz sokobanjskog Ozrena.

Jedan igrač je zvanično napustio Sinđelić, to je Dušan Stojkov, koji je otišao u Slovačku. Što se tiče igračkog kadra, igrači koji su izneli teret tokom jesenjeg dela će uglavnom ostati na okupu. Od odlazaka zavisi da li ćemo još nekog igrača dovesti - kaže Stamenković.

Što se tiče ciljeva za sledeću sezonu, Stamenković kaže da je bitno da ostanu u vrhu tabele, nema presije da se uđe u viši rang takmičenja, ali i da će iskoristiti ukoliko im se ukaže šansa za to.

Podsetimo, Sinđelić je jesenji deo šampionata u Srpskoj ligi istok završio na 4. poziciji sa 27 bodova. Oni su takmičenje otpočeli sa 4 vezane pobede, ali su nakon toga počeli da beleže “šarene” rezultate, pa su tek u poslednjem kolu pre pauze prekinuli seriju od 4 utakmice bez trijumfa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sasa Janackovic

    20:04 // 18. 2. 2018.

    FK Sinđelić Niš koliko znam ima i školu fudbala iz koje bi trebalo da neko od tih mladića i da zaigra za prvi tim.To bi bio dobar podsticaj za svu decu koja treniraju.A ne samo dovoditi igrače sa strane.Nije valjda da su nam ova deca iz Niša netalentovana?

  • Nislija

    09:39 // 25. 1. 2018.

    Ne znam koji je razlog smene Zokija od ekipe koja nije licila na nista on je odveo u sam vrh srpske lige.Da su njemu doveli ova pojacanja na pocetku ja garantujem da bi sindja bio uz rame trajalu i jednstvu ako ne i ispred njih.Sad je mnogo tesko da se stignu ,daj boze da gresim ali iskreno teebalo je na pocetku da se dovedu ova pojacanja a ne pojacanja iz svrljiga i zaplanjca.

  • PANTALEJ

    21:31 // 24. 1. 2018.

    Sindjelic mora da lici na pravi klub,zato mora da ima boljeg trenera,da ima sp.direktora,da ima upravni odbor,da gradska opstina Pantalej pomogne ovaj klub.Jako bitno a to je da mora da ima nedeljno pres konferenciju.Uslovi za igrace su jako losi a I za upravu.Spreciti trenera da suruje sa raznim bivsim igracima Radnickog a koji su sada menadzeri.ICA finansijer je predobar covek ali ne moze sam.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: