Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 24. 3. 2017.

| Sport

Niški futsaleri bez polufinala Kupa

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kalca
Golmani oba tima odradili odličan posao; foto: Vanja Keser

Sve vreme se vodila velika borba na terenu, futsaleri Novog Pazara su u samo jednom kratkom periodu bili izrazito bolji rivali, ali je i to bilo dovoljno za trijumf rezultatom 4:5 u hali “Čair” nad niškim Kalčom i plasman u polufinale Kupa.

U prvih 10 minuta su se oba tima više koncentrisala da sačuvaju svoj gol, a onda su krenuli napadi. Na kratko su Pazarci bili dominantniji i to iskoristili na pravi način ubacivši 3 gola za 4 minuta - a najatraktivniji je bio onaj u 13. minutu kada je Jovan Cvetanović šutirao sa sredine terena, a onda Milan Mutavdžić samo dotakao loptu pred golom.

U drugom delu viđene su velike oscilacije u igri oba tima, Nišlije su intenzivno napadale, a onda se povlačile, dok se kod gostiju osetila jaka nervoza nakon koškanja na terenu. Ipak, brzo su se oporavili i imali dve odlične šanse, ali je još bolji bio golman domaćih Milan Đorđević.

Nade niške publike ponovo je probudio Nikola D. Stanković kada je, 3 minuta pred kraj utakmice, pogodio penal i time smanjio zaostatak svog tima na samo jedan gol. Dodatno je u prilog Kalči išlo i što je protivnik imao 6 faulova, što je značilo kazneni udarac za svaki sledeći.

Ipak, iako je Nikola D. Stanković šutirao dva penala u poslednjem minutu, golman gostiju je sve uspeo da odbrani. Tako je niški tim u već na drugom stepeniku izgubio šansu da zaigra pred svojom publikom u finalu Kupa.   

Oni će već u nedelju otputovati u Kragujevac gde će, u okviru 17. kola prvenstva, odigrati utakmicu protiv najtrofejnijeg srpskog kluba u fudbalu Ekonomca.

Kup Srbije, četvrtfinale: KMF Kalča Memoris - KMF Novi Pazar 4:5 (2:4)

Hala: Čair, Niš

Sudije: Damir Radović, Vladan Radulović i Bratislav Jović

Strelci: Nikola Micić (11. i 16. minut), Milan Mutavdžić (13. minut), Veroljub Vukadinoviević (15. i 27. minut), Milan Miljković (15. i 33. minut), Nikola D. Stanković (19. i 37. minut)

Kalča: Milan Đorđević, Nikola D. Stanković, Miloš Đorđević, Ilić, Matejev, Pavlović, Janković, Ristić, Živadinović, Miljković, Ivečić, Nikola V. Stanković

Novi Pazar: Rašljanin, Redžović, Radetinac, Sadović, Mutavdžić, Vukadinović, Cvetanović, Stanišković, Mujović, Mušović, Karišik, Micić

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: