Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:26, 5. 4. 2016.

| Sport

Niški karatista Andrija Stanković osvojio dve zlatne medalje

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
AndrijaStankovicKarate.jpg
Sa nove 2 zlatne medalje Nišlija nastavlja da potvrđuje kvalitet; foto: A. S.

Na međunarodnim turnirima u Bugarskoj i Čačku Nišlija Andrija Stanković osvojio je zlatne medalje u katama i nastavio niz dobrih rezultata u 2016. godini.

Gde je stao početkom godine, član karate kluba Elid nastavio je u martu i aprilu. Evropski i svetski prvak u katama učestvovao je 19. marta na međunarodnom turniru u Bugarskoj pod nazivom “Nikon open” i osvojio najsjajnije odličje.

Minulog vikenda u Čačku je održano takmičenje u organizaciji Karate Federacije Srbije “Zlatni pojas Čačka”, inače najprestiženiji turnir na Balkanu, gde je Stanković ponovio učinak iz Bugarske i okitio se zlatnom medaljom na takmičenju koje već decenijama održava visok nivo organizacije i kvaliteta takmičara.

Ova medalja mi jako puno znaci i mogu reći da je pored svetske medalje iz Poljske u Šotokan karate organizaciji jedna od najdražih, jer sam imao stvarno izuzetne protivnike u mojoj konkurenciji - nije krio zadovoljstvo nakon uspeha 21-godišnji Nišlija.

Između dva turnira Stanković je učestvovao i na Državnom prvenstvu, na kojem je podbacio osvojivši 5. mesto, ali ga to nije pokolebalo da već narednog vikenda u Čačku potvrdi kvalitet.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • helena

    12:52 // 5. 4. 2016.

    Aki svaka cast

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: