Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:32, 24. 10. 2011.

| Sport

Niški karatisti oštećeni na Prvenstvu Srbije

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
karate ki

Takmičari Karate kluba „KI“ osvojili su tri medalje na Prvenstvu države za sve kategorije. U klubu nezadovoljni odnosom Karate saveza Srbije.

- I pored nezapamćene i očite krađe prema svim neistomišljenicima, niška ekipa od 4 takmičara ostvarila je zavidan rezultat - rekao je Milan Đokić, trener u klubu "KI".

Senior Vladimir Stojiljković je osvojio prvo mesto u katama i drugo u borbama izgubivši od Duška Paunovića iz Čačka kada je dobio kaznu za "fenomenalni nožni udarac iz okreta koji se viđa samo po filmovima i po kome se pored krađe pamti ovaj šampionat".

Jovana Đokić (17) je bila druga u borbama za juniorke (izgubila od Đurđine Lišanin), ali je posle tri pobede u katama izgubila u četvrtom kolu takođe od Đurđine Lišanin iz Čačka. Viktor Petrović (10) poklekao je u prvom kolu.

- Njemu se dogodila najveća krađa kojoj su se čudila sama deca, njegovi vršnjaci. A kako je finale i kako se ovi rezultati beleže, njihov stav i razmišljanje je takav da je bolje da se postide sada, ali da se kite nezasluženim odličjima za šta drugi neće ništa znati. Za Petra Milića razlog u porazu u prvom kolu vidimo u njegovoj nedovoljnoj pripremljenosti zbog duže bolesti i odsustvovanja sa treninga i takmičenja - dodao je Đokić.

Kako je Đokić rekao, zbog svega ovog, a naročito zbog neprofesionalnosti Saveza, on je podneo neopozivu ostavku na mestu saveznog selektora muške i ženske seniorske reprezentacije.

- Kap koja je prelila čašu bija je ta što su mi tražili da snosim troškove pripreme reprezentacije koje treba da držim novembra meseca na Rudniku - rekao je Milan Đokić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: