Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 23. 9. 2021.

| Sport

Niški klub džiju-džice uspešan na takmičenju u Beogradu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
džiju-džicu
6 takmičara, 3 medalje i 2. ekipno mesto; foto: klub

Po jedna zlatna, srebrna i bronzana medalja, kao i osvojeno drugo mesto u ekipnoj konkurenciji, rezultati su niškog kluba džiju-džice i greplinga Fort Jiu Jitsu na takmičenju Flavium NoGi Challenge u Beogradu.

6 takmičara predstavljalo je jedini niški klub brazilske džiju-džice na tom takmilčenju, a takmičili su se i u amaterskoj i profesionalnoj kategoriji.

U juniorskoj kategoriji do 65 kg predstavljao nas je Aleksandar Kostić i sa jednom pobedom i jednim porazom osvoji bronzu. U amaterskoj kategoriji do 75kg imali smo dva predstavnika Uroša Mitrovića i Uroša Jovanovića koji su sa po dve pobede došli do polufinala. Mitroviću je ovo bilo prvo takmičenje i nažalost izgubio je u polufinalu, dok je Jovanović uspeo da ode u finale i tamo ostvari pobedu na poene - kažu iz kluba.

Niški klub je imao predstavnike i u pro kategoriji do 85 kilograma gde su nastupali Miloš Milosavljević, Dušan Pekić i Aleksandar Gacik.

Pekić je prvu borbu izgubio, dok su Milosavljević i Gacik uspeli da dođu do polufinala.

Nažalost, naši momci su se našli jedan protiv drugog u polufinalu, i nakon bacanja novčića naš predstavnik za finalnu borbu bio je Aleksandar Gacik, koji je dao sve od sebe da timu donese još jedno zlato, ali mu to nije pošlo za rukom - objašnjavaju u klubu.

Pored 3 medalje, osvojena su i 2 četvrta mesta, pa su Nišlije sa 6 takmičara uspeli da osvoje drugo mesto u konkurenciji najboljih timova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Komšija

    14:14 // 24. 9. 2021.

    Bravo momci! Keep rolling! BJJ 4 life!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: