Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 17. 3. 2017.

| Sport

Niški košarkaši gostuju Borcu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
kosarka
Na Borac bez jednog od najiskusnijih igrača; foto: Vanja Keser

Protivnik koji ima seriju od 13 uzastopnih pobeda, oslabljenom i podmlađenom Košarkaškom klubu Konstantin ne uliva veliku nadu. Ipak, Nišlije kažu da će se u Čačku protiv Borca u subotu, 18. marta od 19 sati, boriti do kraja.

Trener niškog kluba Ivan Simić neće moći da računa na Kajla Rendala i Luku Živkovića koji, kako kaže, ponovo ima problema sa petom, trenutno je na pregledima u Beogradu i ne zna se šta će do kraja sezone biti sa njim.

Igramo protiv ekipe koja u poslednja 3 meseca nije izgubila nijedan meč, a prošle nedelje su u derbiju u gostima savladali ekipu Dinamika. Mi kao i u svaku utakmicu ulazimo sa dosta problema, pa će ponovo veću šansu dobiti mlađi igrači. Otići ćemo tamo i odraditi sve što je u našoj moći da što skuplje prodamo kožu - rekao je Simić.

Nišlije su već odustale od opstanka u prvoj ligi, ali je njihov cilj da u preostalim mečevima što više igraju mladi igrači, kako bi se kalili za sledeću godinu u kojoj ih čeka ponovna borba za ulazak među elitu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: