Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 28. 5. 2021.

| Sport

Niški košarkaši u kolicima na turniru u Velikoj Plani

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
kkk nais foto klub
U nove pobede; foto: KKK Nais

Dva tima iz Beograda i KKK Nais iz Niša odmeriće snage u subotu u Velikoj Plani na turniru za košarkaše u kolicima. Prikupljeni bodovi uticaće na tabelu Prve lige Srbije, a niški košarkaši kažu da su dobro trenirali i da će dati sve od sebe protiv najiskusnijih igrača.

Neće biti lako niškim sportistima u Velikoj Plani, jer je, kako kaže Slaven Nonković, Singidunum apsoutni favorit turnira, a tu je i uvek nezgodni KKK Soko. nonković Nonković ulogu favorita prepušta Beograđanima; foto: KKK Nais

Singidunum je šampion države, imaju najbolje i najiskusnije igrače. Protiv KKK Soko tražimo svoju šansu. Na papiru je KKK Soko favorit, imaju iskusnije igrače, dobili su nas dva puta ubedljivo na prijateljskim utakmicama tokom prošlog oktobra, ali smo ih pre par sedmica dobili na njihovom terenu u prvenstvenoj utakmici. Dobro smo trenirali, daćemo sve od sebe na terenu – rekao je Nonković.

Takmičenje “Trofej Velika Plana 2021” je turnirskog tipa, ali kako kažu u Naisu, rezultati će uticati na ligašku tabelu.

Utakmice na turniru se boduju za tekući šampionat Srbije u košarci u kolicima – Prvu ligu Srbije (PLS) - kažu iz Naisa.

Utakmice se igraju u subotu 29. maja od 10:30, a košarkaši neće biti jedine Nišlije u sali, jer podršku organizaciji turnira daju i studenti niškog DIF-a.

Turnir organizuje Sportski savez opštine Velika Plana (SSOPV), pod pokroviteljstvom Opštine Velika Plana, a u saradnji sa Savezom košarkaša u kolicima Srbije (SKKS) i KKK Nais – Niš, a uz podršku Turističke organizacije Velika Plana (TOVP).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Марко

    13:16 // 28. 5. 2021.

    Срећно, Наисовци!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: