Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 24. 6. 2020.

| Sport

Niški košarkaši u kolicima sa Bijeljinom odigrali najefikasniji meč u sezoni

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Nais Bjeljina košarka u kolicima
Prva četvrtina bila presudna; foto: FB arhiva

U Knjaževcu su duel 7. kola Prve lige u košarci u kolicima odigrali "bratski klubovi" Nais i Bijeljina, a ovaj duel bio je najefikasniji ove sezone, pošto je ubačeno 134 poena. Slavio je tim iz Republike Srpske sa 73:61.

Presudna za krajnji ishod meča bila je prva deonica, koju je Bijeljina dobila sa 12 poena razlike. Nais je na momente briljirao, uspevao da se približi na koš zaostatka, ali ne i da potpuno preokrene. Napad Nišlija predvodili su Boban Stanković i Filip Jovanović, a još pet igrača se upisalo u strelce. Trener i košarkaš Naisa Miljan Hadžović rekao je da su pobednika odlučili njihovi promašeni ziceri i protivnikov skok u napadu. Nais Bijeljina košarka u kolicima Ugostio ih Knjaževac; foto: FB arhiva

Naš bratski klub KKK Bijeljina je pre utakmice bio apsolutni favorit, to se dokazalo na terenu. Mi nismo razočarali, naprotiv, na momente smo držali priključak, ali za preokret smo morali da imamo i trećeg igrača koji bi pratio izvanredne Jovanovića i Stankovića. Odlično smo napadali njihovu postavljenu odbranu, pravljen je "višak", ali je realizacija zicera naših visokih igrača bila loša - rekao je Hadžović.

Inače, dve ekipe su se sastale u sali Osnovne škole "Dimitrije Todorović Kaplar", što je reprezentativce u redovima oba tima podsetilo na prošlo leto, pošto su se baš tu pripremali za Evropsko prvenstvo C divizije, na kome su osvojili srebro i plasirali se u viši rang. U Savezu košarkaša u kolicima Srbije najavljuju da će isto uraditi i ove godine, jer "ne menjamo dobre uslove i gostoprimstvo ni za šta na svetu".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: