Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:01, 27. 2. 2017.

| Sport

Niški odbojkaši izgubili od Radničkog

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Ok Niš
Nišlije su odservirale 6 asova, ali i 12 puta pogrešili u ovom segmentu igre; foto: Vanja Keser

I pored dobrog početka i osvojenog 1. seta, odbojkaši Niša nisu uspeli da održe nivo igre, pa su izgubili od kragujevačkog Radničkog u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige.

Igrač koga Nišlije nisu mogle da zaustave bio je Nemanja Opačić, njihov prošlogodišnji saigrač, koji je 16 puta poentirao, dok je sa druge strane mreže blokeru Milanu Stojkoviću to pošlo za rukom 14 puta.

Izjednačena borba tokom prva 2 seta donela je 1:1, a trenutno raspoloženje igrača je odlučilo o svemu. Ipak, desio se neobjašnjiv pad gostiju tokom 3. perioda: grešili su mnogo, a smečevi im nikako nisu prolazili, za razliku od igrača Radničkog. I u 4. deonici su odbojkaši Niša imali šanse da izjednače i "otkinu" protivnicima makar bod, ali su im nadu oduzela 2 odlična napada Vulovića.

Ovim porazom odbojkaši Niša su izgubili šansu da sezonu završe na 5. mestu, što im je bila želja jer bi im donelo lakšeg protivnika u četvrtfinalu plej-ofa. Najveće šanse su da se zadrže na sadašnjoj 7. poziciji, što znači da će im protivnik biti Novi Pazar koji je 2. U poslednjem kolu dočekaće Partizan koji se nalazi poziciju niže, ali koji je pokazao da mogu da se nose i sa najboljima, pobedivši Ribnicu i Crvenu zvezdu.

RADNIČKI - NIŠ 3:1 (22:25, 25:22, 25:16, 25:23)

Hala: Jezero, Kragujevac

Sudije: Aleksandra Balandžić i Dejan Rogić

Radnički: Matić 1, Srećković, Goić 10, Zukić, Vulović 14, Protić, Stoković 3, Čedić 11, Pantelić (L), Opačić 16, Pantović, Krstić 9

Niš: Lukić 5, Rakić, Pejčić 3, Jović 2, Pavlović 11, Brčić 6, Rajković, Stojković 14, Kostadinović (L), Pržić 8, Mijalković 9, Ilić

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: