Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 4. 9. 2012.

| Sport

Niški odbojkaši obležili početak školske godine

Autor:Marko StamenkovićIzvor:Južne vesti
odbojkasi

Mališani odbojkaških klubova Stampedo i AS su turnirom na Čegru obeležili početak školske godine.

Akcijom "Vratimo se prirodi, vratimo se sportu", udruženi niški klubovi su uz odbojku i druženje obeležili početak školske godine.

Pedesetak mališana iz suprotnih klubova su na improvizovanim odbojkaškim terenima odmerili snage i na taj način podstakli svoje vršnjake da se bave sportom, a pre svega odbojkom.

- Ovakve aktivnosti ćemo praktikovati i ubuduće i nadamo se da će primer slediti i ostali klubovi u Nišu. Akcijom smo želeli da decu vratimo prirodi, gde će ona kroz sport i druženje steći motivaciju za učenjem, ali i da probudimo svest među starijom populacijom da svoje najmlađe približe prirodi i sportu – istakla je Jelena Cvetković, trener OK Stampedo.

Ona je dodala da su deca pored odbojke imali i prilike da se upoznaju sa kulturno-istorijskim nasleđem Niša, ali i da poslušaju predavanje iz ekologije i očuvanja životne sredine.

Prva akcija neprofitnog karaktera je održana još 2004. godine, nakon čega je prekinuta pre svega zbog nedostatka članstva i volje čelnika niških klubova za organizacijom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: