Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 28. 6. 2011.

| Sport

Niški rukometni turnir i u Beogradu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rukometna repreyentacija srbije, nis cair

NIŠ - Rukometni turnir biće odigran novembra ove godine u hali Čair i u beogradskom Pioniru, iako je ranije bilo najavljeno da će mečevi biti samo u Nišu. Pored Srbije, učestvuju Hrvatska, Češka i Mađarska.

Kako je ranije bilo najavljeno, turnir bi trebalo da se igra u hali Čair i da tada bude "isprobana" rekonstruisana niška hala. Ipak, turnir će biti održan i u beogradskom Pioniru, ali se još ne zna ko će sa kim igrati u kojoj hali.

- Nismo još ništa odlučili, sigurno je da će turnir biti odigran u Nišu i Beogradu i da će igrati svako sa svakim. Možda trećeg dana domaćin bude i Vršac, ali o tome čemo narednih dana da se usaglasimo - rekao je Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

Ovaj turnir će poslužiti kao provera za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 15. do 29. januara naredne godine u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.

Na šampionatu u Nišu će biti odigrani mečevi B grupe u kojoj su Nemačka, Švedska, Češka i Makedonija.

Kako je preneo Sportski žurnal, planirano je da Srbija odigra sa Hrvatima igrati u Beogradu, najverovatnije u Pioniru, mada je opcija bila i Arena.

Karte u prodaji od 1. jula

Karte za Evropsko prvenstvo biće puštene u prodaju 1. jula i to preko Interneta na stranici http://www.ehf-euro.com/Men-s-EHF-EURO-2012.2281.0.html.

- Imamo malih problema sa kartama za halu Čair jer nisu završeni radovi i mesta nisu numerisana, ali radimo na tome. Sve ide svojim tokom i karte će biti u prodaji od 1. jula - rekao je Božidar Đurković.

 

 

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • meraklija 68

    15:32 // 28. 6. 2011.

    Imam bolji predlog:Nama(Nisu)neka daju zagrevanje sudija i intoniranje himni,a sve ostalo pravac tamo gore,ma gde hoce.Mnogo je zalosno tako da ne moze biti smesno.

  • Vojnik

    15:31 // 28. 6. 2011.

    Ma kako u beogradu nesto moze da ne bude....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: