Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:54, 21. 6. 2013.

| Sport

Niški studenti idu na Evropsko prvenstvo

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
odbojkasi,-nis,-univerzitet.jpg
Deo ekipe koja ide na Kipar

Odbojkaši Univerziteta u Nišu učestvovaće od 24. do 30. juna na Evropskom prvenstvu u Nikoziji gde će pokušati da ponove uspeh sa Univerzitetskih evropskih igara kada su bili prvi.

Osvajači prvih Evropskih univerzitetskih igara kreću u pohod na Evropu. Odbojkaši Univerziteta u Nišu će četvrti put igrati na Evropskom univerzitetskom prvenstvu.

Niš i Srbiju predstavljaće tehničari Aleksandar Pejčić i Luka Đurović, korektori Predrag Pržić i Marko Madić, blokeri Luka Marinković, Borko Perić i Milan Stojković, primači Marko Adamović, Dejan Milanović, Stanko Nečevski i Uroš Marinković, kao i libero Milan Kostadinović. Trener je Nikola Ražnatović.

- Ide skoro ista ekipa koja je prošle godine osvojila zlatnu medalju. Kvalitetna je to ekipa, mogu da naprave veliki uspeh. Sa naše strane, oni nemju nikakvih opterećenja, sve zavisi od žreba - rekao je Nebojša Jovanović, ispred Univerziteta u Nišu.

Pored niškog Univerziteta učestvuju po dva univerziteta sa Kipra, iz Norveške i Poljske, po jedan iz Finske, Francuske, Nemačke, Irske, Portugalije, Rusije i Velike Britanije.

Odbojkaši iz Niša svakodnevno treniraju u hali Čair, spremaju se za putovanje na Kipar i pomalo razočarani jer ne dobijaju dovoljnu pažnju od Grada.

- Prošle godine posle osvajanja zlatne medalje na Univerzitetskim evropskim igrama svi su nam čestitali, obećavali, ali nije otišlo dalje od obećanja. Grad nas nije ni pogledao, ni što se kaže konzervu paštete da nam obezbedi. Mi ćemo na dresovima da imamo i srpski grb, ali pisaće nam i Niš. Razočaravajuće je - kažu odbojkaši koji se ozbiljno spremaju za put i takmičenja.

Žreb će biti obavljen u nedelju, 23. juna u 19h.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija92

    21:48 // 21. 6. 2013.

    Al su studenti...ovi bre pola 30+

  • zizi

    16:52 // 21. 6. 2013.

    Svaka cast momcima koji su na terenu izborili pravo da brane proslogodisnju titulu.Zelim im dobar provod i da odbrane naslov Prvaka!

  • Juznjak

    16:36 // 21. 6. 2013.

    Sve najbolje !
    Pokazite ovim rukovodiocima, da debelo grese sto ni dinar Vam nisu dali....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: